%100 doğruluk payına sahip, yerinde bir tespit!Birçok kişi ırmakovski demiş. Arkadaşın cinsiyeti belli olmasaydı, profil fotoğrafı anonim rastgele bir resim olsaydı kaç kişi ırmakovski diyecekti acaba, çok merak ediyorum.
%100 doğruluk payına sahip, yerinde bir tespit!Birçok kişi ırmakovski demiş. Arkadaşın cinsiyeti belli olmasaydı, profil fotoğrafı anonim rastgele bir resim olsaydı kaç kişi ırmakovski diyecekti acaba, çok merak ediyorum.
Tanışırız reisForumda bulduğunuz en epik kişi
Rekt alırım her gördüğümde, profil resmin gelse daha mutlu olurum. Türkçe klavyemi sana armağan ederim, klavyemdeki 99 tuştasın, kalan 2 tuşta 3 ve 1 var. O tuşların her birine basarım, seni çok iyi anarım. Yardım etmeye çalışan ve gözlerinde ışık olan bir gençsin. Şuradan bir vapur geçsin, seni...www.technopat.net
Buradaki bütün etiketlediğim kişiler ve moderatörlerin birçoğu
@Ulunay @Patrixcs @InternetciMen @hadwiger @Jira @SideWinder @Yararsız Üye @Megaton @326001 @Onatygt @RPM @BerkayZ87 @444065 @Bakkal amca @Zaqu @Linuxginar @VİPER34 @Akif @379401 @AyarsıZZ @Dreamwalker @Haruki Murakami @theYagi @Ramazan Ö @BalikŞuşişi @453476 @Vardem
Dur bir de @Turgineer 'ı da unutmayayım. Cewohere izleyicilerinin de benim için ayrı bir yeri var.
Neden acaba?Aslında bir bakımdan suç benim.
Birçok kişi ırmakovski demiş. Arkadaşın cinsiyeti belli olmasaydı, profil fotoğrafı anonim rastgele bir resim olsaydı kaç kişi ırmakovski diyecekti acaba, çok merak ediyorum.
Neden acaba?
Bir o kadar da yener999 yazıldı.Birçok kişi ırmakovski demiş. Arkadaşın cinsiyeti belli olmasaydı, profil fotoğrafı anonim rastgele bir resim olsaydı kaç kişi ırmakovski diyecekti acaba, çok merak ediyorum.
Kız olduğunuz için mi acaba? Ayrıca bunun ayırt edici olduğunu düşünmüyorum şahsen.Haklısınız.
Siz anlatın neden olduğunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.