Forumda tanışmak istediğiniz kişiler kimler?

Bu arada yeniden hoş geldiniz. Uzun süredir yoktunuz buralarda.

Teşekkür ederim, yok ya burası artık uzun süre zaman geçirilecek bir yer değil bana göre, yine burada en fazla 1 hafta vs kalırım sonra yine kaybolurum gibi, iş, güç daha ön planda diyelim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord var da neredeyse hiç kullanmıyorum gibi bir şey, ama istersen seni oradan da eklerim. Şu an Discord ID hatırlamıyorum, bilgisayarı açınca yazarım buraya olur mu?

Teşekkür ederim, yok ya burası artık uzun süre zaman geçirilecek bir yer değil bana göre, yine burada en fazla 1 hafta vs kalırım sonra yine kaybolurum gibi, iş, güç daha ön planda diyelim :)
1) Nasıl isterseniz.

2) İşler daha önemli hocam bence de doğrusu. Kolay gelsin. Rica ederim bu arada.

Hocam siz nerelerdesiniz?

Hiç cevap da vermiyorsunuz. :D
Kusura bakma dostum, genelde iş yerindeyim, eve geliyorum buraya fazla zamanım da pek kalmıyor desem yalan olmaz :) Zaten buranın da kendimce fazla zaman harcanacak bir yer olmadığı kanısındayım ama bizzat beni sayan vefalı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum, sağolun 👍🏻..

Kusura bakma dostum, genelde iş yerindeyim, eve geliyorum buraya fazla zamanım da pek kalmıyor desem yalan olmaz :) Zaten buranın da kendimce fazla zaman harcanacak bir yer olmadığı kanısındayım ama bizzat beni sayan vefalı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olun 👍🏻.

Rica ederim. Sizin yeriniz bende ayrıdır, adamım. :D

Doğrudur, zaman kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı