- Makaleler
- 21
Düşündüm ve bana ne atsın dedim.Şöyle düşünün bir sorun yaşıyorsunuz ve birisi gelip sorununuzun altına gülücük atıyor.
Düşündüm ve bana ne atsın dedim.Şöyle düşünün bir sorun yaşıyorsunuz ve birisi gelip sorununuzun altına gülücük atıyor.
Madem size ne neden yorum yapıyorsunuz.Düşündüm ve bana ne atsın dedim.

Bu sorunu çözmenize engel oluyor mu? Biliyorum çok iğrenç bir durum fakat forumun kitlesi böyle elden bir şey gelmez.Şöyle düşünün bir sorun yaşıyorsunuz ve birisi gelip sorununuzun altına gülücük atıyor.
İfade cezası diye bir ceza olduğunu duymuşsunuzdur bu ceza neden var bunu bence bir kendinize sorun.Hocam ban siparişinizi 2 dakika içerisinde moderasyon ekibine bildiriyorum. Ban atarken ne yazalım? Mesela şu olur mu;
Mod: Ban yediniz.
- Neden?
Mod: Gülücük attınız.
- Oha a-
İfade cezası diye bir ceza olduğunu bu ceza neden var bunu bence bir kendinize sorun.
Zaten olanda bu.İfade cezası spam yapanlar için olması dışında bir sorun yok.

Zaten olanda bu.
Evet bunu yaptınız zaten.İfade spamı demek bu değil.
Örnek veriyorum ben sizin tüm mesajlarınıza tek tek gülücük atarsam bu ifade spamı oluyor. Ama farklı 4 kişi bir konuda ki mesajınıza gülücük atması spam olmuyor.
Ayrıca konuda 2 mesaj vardı moderatörler birleştirmiş.İfade spamı demek bu değil.
Örnek veriyorum ben sizin tüm mesajlarınıza tek tek gülücük atarsam bu ifade spamı oluyor. Ama farklı 4 kişi bir konuda ki mesajınıza gülücük atması spam olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.