Forumdaki "bütçe arttırma" merakı

Butcenin %10 assagisi/yukarisi kadar oneri yapabilirsin. Daha fazlasi saygisizlik, ha urunu atar kampanya bekle dersen olur. Diger turlu alamayacagi urunu ne diye atiyorsun?

İfadeler: GKD
Evet artırın diyoruz, çünkü genelde kötü marka seçmiş oluyorlar. Ya da sınırda bir ürün seçmiş oluyorlar, azıcık daha bütçeyi aşsa çok daha iyi bir ürün eline geçmiş olacak. Yoksa bizde biliyoruz, o bütçeye ürün önermeyi, ama onun iyiliği için direkt önermiyoruz.

Bana 1660 Super alma. 300 TL fazla verip, RTX 2060 diyor. Sordum, bana linkini at, alayım dedim. Beni rahatsız etmeyin RTX 2060 alın, lütfen. Diye cevap veren oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bazı arkadaşların bir bilgisi olmadığına rağmen sırf yorum kasmak için mesaj yazıyor. Bir sebebide bu olabilir.

İfadeler: GKD
Bence saygısız olanlar sizlersiniz. İnsanların parası çıkmıyor diye yalan söyleyecek değilim. Bugün gelip 300 lira bütçem var güç kaynağı önerin diyen insana Gamepower falan önermiyorum, az daha koy FSP al High Power al diyorum ya da 500 lira bütçem var işlemci önerin diyene "git Athlon al" demiyorum. Az daha para koy 1600 AF al diyorum. Çünkü bütçen çıkmıyorsa bazen gerçekten almaman, biriktirmen, alıp pişman olmaktan daha iyi.

Bakın attığınız konuda @Nihilianth isimli kullanıcı 144Hz monitör almanın daha iyi olacağını belirtmiş, sonra kullanıcının istediği fiyat kapsamında bir ürün önermiş. Kendisine dürüstlüğü için teşekkür etmek yerine arkasından konuşuyorsunuz.

Bence konu sahibi şöyle diyebilir "600 TL'ye monitör alacağım maksimum 700-750 TL'ye çıkabilirim" derse bu sorun çözülür diye düşünüyorum.

Bence konu sahibi şöyle diyebilir "600 TL'ye monitör alacağım maksimum 700-750 TL'ye çıkabilirim" derse bu sorun çözülür diye düşünüyorum.

Bence konu sahibi önerileri yüksek fiyatlı buluyorsa görmezden gelebilir. Ben öyle yapıyorum.

Evet abi çok haklısın, performansı artırmak amacıyla diyoruz. Mesela gidip "2060 yerine 3000 TL daha koy 2080 al" demiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…