- Makaleler
- 42
İyi mutluluklar dilerim.Düğün hazırlıkları dostum yaHer gün ayrı bir iş çıkıyor
B-777 daha güzel değil miydi?Bir de 330'lu ya 350'li pasta isterim ona göre
Hatırlat hemenDüğün mü dedinSözünü unutma bak
"Fiyuuu" diye fırlatarak servis etmek vardı ama fizik yasaları izin vermiyor maalesefHayırlı olsun, mutluluklar dilerim. Bir de 330'lu ya da 350'li pastamı isterim ona göre
Ben evleniyorumHayırlısı olsun abi sen mi evleniyorsun yoksa çocuğun falan mı evleniyor?
Ben Boeing'ciyim o Airbus'cu. Adamın en güzel ve mutlu gününde şimdi daha çok sevdiği şirket varken karıştırmayalım onlarıB-777 daha güzel değil miydi?
Yoksa onu yapamıyorlar mı?
En büyük dilim benimHatırlat hemenHarf alayım
"Fiyuuu" diye fırlatarak servis etmek vardı ama fizik yasaları izin vermiyor maalesefAyıpsın pasta köpeğin olsun
Ben evleniyorumO kadar yaşlı mıyım ben ya İntihar için hapları aldım elime bak ona göre
Kara listeye aldım seni(!)Ben Anıl abiyi Youtube'da gördüğüm için ondan öyle dedim, belki çocuğu var diye sandım.
Kaleci kedi videosu da vardı hattı öyle hatırlıyorumBen Anıl abiyi Youtube'da gördüğüm için ondan öyle dedim, belki çocuğu var diye sandım.
Aradaki buzları eritmek için bir fırsat olabilir.Ben Boeing'ciyim o Airbus'cu. Adamın en güzel ve mutlu gününde şimdi daha çok sevdiği şirket varken karıştırmayalım onları
Çok sağol dostumİyi mutluluklar dilerim.
Hepsinden yaptırıp Apron efekti mi yaratsak acabaBen Boeing'ciyim o Airbus'cu. Adamın en güzel ve mutlu gününde şimdi daha çok sevdiği şirket varken karıştırmayalım onları
Ama bak 777'yi teklif ederim ben kendisine
Katlı pastanın en alttaki büyük katı sana fırlatacağımEn büyük dilim benim
Sırf buraya yükleyeceğiz diye konsepti bozduk, sonra da öyle kaldı zatenKaleci kedi videosu da vardı hattı öyle hatırlıyorum
3 farklı mesaja farklı tepki verdim neyse en iyisi Muhteşem ifadesi kalsın.Çok sağol dostum
Hepsinden yaptırıp Apron efekti mi yaratsak acaba
Katlı pastanın en alttaki büyük katı sana fırlatacağım
Sırf buraya yükleyeceğiz diye konsepti bozduk, sonra da öyle kaldı zaten
Ortaya karışık3 farklı mesaja farklı tepki verdim neyse en iyisi Muhteşem ifadesi kalsın.
Yine seri ban geliyor gibiValla yine konuyu ne yapıp ne ettik uçaklara getirdik, helal olsun bize