Görkem Han
Nanopat
Bir de forumda Linux fanboyları var. Linux'un eksi tarafı da olsa yine savunmaya çalışırlar. Bunlarla sakın tartışmaya girmeyin.
Aynen. Avast fanboyu dediğim kişi de kendini biliyor, özellikle isim vermedim tartışma çıkıp konu sapmasın diye.Evet. Siz o konudaki Vistacıdan bahsediyorsunuz. Yaşı küçüktü galiba. Vista'dan nefret edenlere nasıl agresif savunuyor.![]()
Linux fanboylarının tek iyi yanını gördüm: Linux'u tek kullan yazmıyorlar.Bir de forumda Linux fanboyları var. Linux'un eksi tarafı da olsa yine savunmaya çalışırlar. Bunlarla sakın tartışmaya girmeyin.
Gameloft hayranı olma sebebim nostalji benimBu forumda bir şey farkettim. Hiçbir fanboy nostaljiyi sebep göstermiyor.
Yani benim Windows 7 kullanma sebeplerimden biri de bu. Zaten Windows 10'u asla tek başına kullanmam, kullanamam. Windows 7 ile 10'u dualboot etmeyi kimse önermiyor ama sanırım bir bildikleri var.Gameloft hayranı olma sebebim nostalji benim![]()
GamepowerTeknoloji namına fanboyu olmayan bir şey
Sanırım o arkadaşı herkes biliyor...Aynen. Avast fanboyu dediğim kişi de kendini biliyor, özellikle isim vermedim tartışma çıkıp konu sapmasın diye.
God of War nokta bende."God of War" nokta.
Şu fanboy kelimesini oldukça itici buluyorum. Hangisini iyi görüyorsam onu öneririm. Her antivirüs tavsiyesi konusuna Avast önerdiğim için neden böyle bir şey diyorsun? Avast'ın kötü yanları da var, onları da dile getiriyorum. Wine ile oynanan oyunlar Windows 10'dan daha performanslı oluyor diyenler varken konu nasıl bana geldi?Aynen. Avast fanboyu dediğim kişide kendini biliyor özellikle isim vermedim tartışma çıkıp konu sapmasın diye.
Her şeyin fanboyu var neredeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.