Forumdaki herkesin orijinal takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hepsini tek tek tanıyor musun? Veya anket oluşturup bilimsel olarak ölçüm mü yaptın da samimiyet sorguluyorsunuz?
Kaldı ki, birisi korsan kullandığı halde korsana destek yok yaziyor ise yine hatasını biliyor demektir. En azından pişkin pişkin burada yaptığı hatayı meşrulaştırmaya çalışmıyor
Hatasını bilen insan da erdemlidir.

Dediklerinizde haklısınız lakin ben "Oyunlar" için bir yorum yapmadım. "Oyunlar" için dediğiniz her şeye katılıyorum.

Mesajımın sonunda da belirttiğim gibi; pahalı programlar için o "programlardan" bir şeyler öğrenilecekse, kişi kendini geliştirecekse maddi durumu iyileşene kadar kullanılabilir bence.

Parası olup da en ufak maliyetten bile kaçınan kişi zaten hem "Cimri" hem de "Hırsız"dır.

Allah Allah işinize geldiği zaman lisanssız kullanma öyle mi? O sitelerden aldığınız keyler 20 TL. Microsoft 20TL'ye satılsın diye vermiyor o keyleri. Yani hırsızlık bu da bir nevi. Pişkinlik asıl budur.

Allah Allah işinize geldiği zaman lisanssız kullanma öyle mi? O sitelerden aldığınız keyler 20 TL. Microsoft 20TL'ye satılsın diye vermiyor o keyleri. Yani hırsızlık bu da bir nevi. Pişkinlik asıl budur.

Ben o şekilde kullanmıyorum bu bir. 20 TL'ye mi? 1200 lira yazan kişiye 300 liralık alternatif orijinal keylerden bahsediyorum.
Ayrıca sen beni hırsızlıkla itham edemezsin. Korsan kullananlar hırsızdır İşine bak çocuk.

Ben o şekilde kullanmıyorum bu bir. 20 TL'ye mi? 1200 lira yazan kişiye 300 liralık alternatif orijinal anahtarlardan bahsediyorum.
Ayrıca sen beni hırsızlıkla itham edemezsin. Korsan kullananlar hırsızdır.
300 TL nerede yazdın orada? Yazmış gibi konuşuyor bir de. Peki internetten film izledin mi, izlemedin mi onu söyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…