Forumdaki herkesin orijinal takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paramın yetmediği şeyin temiz korsanını kullanırım. Para kazandığımda da satın alırım. Herkes aynı şartlarda değil, genelleme yapılamaz bu konuda.
Kimseden bir şey eksilmediği için mal muamelesi yapılması biraz anlamsız. Marketten bir şey çalmış olmanız için o malı marketten eksiltmeniz gerekir. :D

Ben de programlama ile uğraşıyorum ama korsan kullandığım 1-2 program var mesela.
Sebebi ise fiyatlarının çok yüksek olması. Öğrenci lisansımla alabildiğimi zaten alıyorum da bazen aşıyor artık. Çoğu zaten dolarla satıldığı için artık ülkemizde çok daha pahalı oluyor.

Adobe Photoshop mesela; ben bu programı bildim bileli aylık ücreti 20 dolar. Türkiye'de de aylık 20 lira olsaydı eminim çoğu kişi korsan yerine lisansını satın alırdı.

Amaç öğrenmek, bir yerlere gelebilmekse karşı değilim. :D

Ben oyunu en başta göz gezdirmek ve bilgisayarım oyunu kaldırabiliyor mu diye bakmak için korsan indiriyorum sonradan oyun hoşuma giderse ve sistemim oyunu açabiliyorsa Steam'den alıyorum oyunu.

Ben oyunu en başta göz gezdirmek ve bilgisayarım oyunu kaldırabiliyor mu diye bakmak için korsan indiriyorum sonradan oyun hoşuma giderse ve sistemim oyunu açabiliyorsa Steam'den alıyorum oyunu.

Sen bize konu aç biz yardımcı oluruz :)

Parası olmayan oynamasın bana ne(!) İnsanların tek çaresi korsan oldu ama aslında insanlar indirim takip ederek güzel oyunlar alabilir. RDR gibi Cyberpunk gibi pahalı oyunlar yerine başka oyunlar alabilir. Zaten çoğu pahalı oyunun sistem gereksinimi çok iyi oluyor ve iyi sistemi olan oyuna da para verir. Olmayanın da zaten sistemi kaldırmaz. Eğer sistemin yetiyorsa para biriktirip indirim takip edersin. Bu kadar basit!

Ben asgari ücretle geçinip kendine ikinci el sistem toplayan biriyle zengin baba parası yiyen son model sistemi olan kişiyi aynı kefeye koyup ikisinden de bir oyuna 400 lira vermesi gerektiğini vurguladım sadece, beğeni atsanıza hadi.
Zamanında her oyun destek konusunda alt alta 5 kere ''korsana destek vermiyoruz'' yazıp beğeni toplayanlar için bu lafı etmiştim, halen arkasındayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı