Forumdaki homofobiklik ve ırkçılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ben eşcinsel bir bireyim. Zamanında sınıftan bir arkadaşıma söylemiştim, tembih etmeme rağmen diğer arkadaşlarıma söylemişler ve herkes benle dalga geçiyor. Ne yapabilirim?
Bu soru sormaktır.
Merhaba, ben eşcinsel bir bireyim. Sınıfta arkadaşlarıma bundan her bahsettiğimde benle dalga geçiyorlar. Ne yapabilirim?
Bu göze sokmaktır.

Eğer bu pek ince olmayan çizgiyi kaçırıyorsanız nefret söylemi olmayan şeyler bile size nefret söylemi olarak gelecektir. Böyle bir şeyin duyarını kasmaya gerek yok.

Her şeye eyvallah da bu topraklarda yaşayıp Atatürk'ü sevmeyen adam saygı beklemesin.

Anlasalar keşke illa da saygı duyacaksınız diyorlar duymayınca homofobik oluyoruz.

Televizyonun 3-5 kanallı olduğu dönemlerde akşam haberlerinde travsti eylemleri çıkardı. O anı hatırlıyorum televizyonda erkek desem değil kadın desem değil kollarını kesip polislere saldıran bir insan vardı ve ben travestiyi trapezci zannediyordum. Şimdi yükseklik korkusu gibi LGBT'i breylerden uzak duruyorum. Ama aşalamak irite olmak değil. Resmen korkuyorum. Korkmak suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…