Forumdaki homofobiklik ve ırkçılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu bir hormon bozuklugu ayrica kendilerini duzeltebilirler tedavi olarak o zaman saygi duyabilirim.

Hayır yani önceden az da olsa saygım da vardı şunlara. Onu da bırakmadılar hem hakkımızı verin diyorlar hem de vatandaşımın huzurunu kaçırmak başka emriniz?

Parti kur oy verelim kral.

Niye zorundayım kardeş? Sokağın önünde birbirini yalayıp yutan birini çocuk görüyor. Bunu onlar da biliyor. Ve bunu hep yapıyorlar sadece o da değil başka bir sürü olayla da karşılaştık, o saygı treni çoktan kaçtı.

Burada bahsettiğim gerçek homofobi, iki üç kişinin sırf eleştirdiniz diye size homofobik demesi değil. Kimse kusura bakmasın forumda milliyetçilik ve ırkçılık arasındaki çizgiyi bilmeyen insanlar var.

"geneli" AIDS taşıyan - "geneli" için demiyorum

Hayır yani önceden az da olsa saygım da vardı şunlara. Onu da bırakmadılar hem hakkımızı verin diyorlar hem de huzuru kaçırmak başka emriniz?

Ciddi olarak her şeyi gözüme sokmayan çalışanlara saygı duymuyorum zaten bana saygı dursa beni rahatsız etmeye çalışmaz da.

Böyle olanlara direkt engel veya gerçekteyse anladıkları dile geçiyorum.

Gözüme sokup bir an içinde zeka seviyesi ortam ısısından aşağıya geçiyorsa direkt engellerim bu kadar. Ve saygı duymuyorum bu tarz değişik tiplere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…