Forumdaki homofobiklik ve ırkçılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sokağa çıkıp polise taş atıp karşı gelen, geneli aıds taşıyan, saygıdan bahsedip ahlaksızın ve saygısızın teki olan,( geneli için demiyorum, işinde gücünde olup ben böyle biriyim demeyenler ayrıdır benim için ) durduk yere kimse sormasa bile ben LGBT liyim saygı göster demeleri. Ben erkeğim demiyorum mesela. Homofobiklikten kastınız ne bilmiyorum ama onlardan hoşlanmıyorum ve saygı duymuyorum. Çünkü saygı benim gözümde hak edilen bir şeydir ve onlar hak edecek bir şey yapmadılar.

Bu bir hormon bozuklugu ayrica kendilerini duzeltebilirler tedavi olarak o zaman saygi duyabilirim.

Bu mesaj tamamıyla benim demek istediğimin detaylı hali.

Her şeyi göze sokup kendilerini saçma bir boyuta geçirmeseler derdim bile değiller.

Ama bıktım her yere gökkuşağı ve haziran ayı ile yapılan aşırı abartı gereksiz kutlamalardan. Her şeyi gözümüze sokmayın yeter artık!
Hayır yani önceden az da olsa saygım da vardı şunlara. Onu da bırakmadılar hem hakkımızı verin diyorlar hem de vatandaşımın huzurunu kaçırmak başka emriniz?

Bu mesaj tamamıyla benim demek istediğimin detaylı hali.

Her şeyi göze sokup kendilerini saçma bir boyuta geçirmeseler derdim bile değiller.

Ama bıktım her yere gökkuşağı ve haziran ayı ile yapılan aşırı abartı gereksiz kutlamalardan. her şeyi gözümüze sokmayın yeter artık!

Parti kur oy verelim kral.

Homofobik olabilirsin fakat saygı duymak zorundasın. Sevgi besleme hatta nefret et ama saygı şart. Zaten konu sahibi ona dikkat çekmek istemiş. LGBT'ye özellikle bir şey yazılırsa hakaret içremediği sürece düşünce özgürlüğü olduğu için ceza sebebi olmaz.
Niye zorundayım kardeş? Sokağın önünde birbirini yalayıp yutan birini çocuk görüyor. Bunu onlar da biliyor. Ve bunu hep yapıyorlar sadece o da değil başka bir sürü olayla da karşılaştık, o saygı treni çoktan kaçtı.

Burada bahsettiğim gerçek homofobi, iki üç kişinin sırf eleştirdiniz diye size homofobik demesi değil. Kimse kusura bakmasın forumda milliyetçilik ve ırkçılık arasındaki çizgiyi bilmeyen insanlar var.
Sokağa çıkıp polise taş atıp karşı gelen, geneli AIDS taşıyan, saygıdan bahsedip ahlaksızın ve saygısızın teki olan,( geneli için demiyorum, işinde gücünde olup ben böyle biriyim demeyenler ayrıdır benim için ) durduk yere kimse sormasa bile ben LGBT liyim saygı göster demeleri.. Ben erkeğim demiyorum mesela. Homofobiklikten kastınız ne bilmiyorum ama onlardan hoşlanmıyorum ve saygı duymuyorum. Çünkü saygı benim gözümde hak edilen bir şeydir ve onlar hak edecek bir şey yapmadılar.

"geneli" AIDS taşıyan - "geneli" için demiyorum

Hayır yani önceden az da olsa saygım da vardı şunlara. Onu da bırakmadılar hem hakkımızı verin diyorlar hem de huzuru kaçırmak başka emriniz?

Homofobik olabilirsin fakat saygı duymak zorundasın. Sevgi besleme hatta nefret et ama saygı şart. Zaten konu sahibi ona dikkat çekmek istemiş. LGBT'ye özellikle bir şey yazılırsa hakaret içremediği sürece düşünce özgürlüğü olduğu için ceza sebebi olmaz.

Ciddi olarak her şeyi gözüme sokmayan çalışanlara saygı duymuyorum zaten bana saygı dursa beni rahatsız etmeye çalışmaz da.

Böyle olanlara direkt engel veya gerçekteyse anladıkları dile geçiyorum.

Gözüme sokup bir an içinde zeka seviyesi ortam ısısından aşağıya geçiyorsa direkt engellerim bu kadar. Ve saygı duymuyorum bu tarz değişik tiplere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı