Resim servislerine yüklemek istemiyorum. Google'dan bulduğum fotoğrafa sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala deyip buraya yapıştırmak istiyorum. Fotoğrafları upload sitelerine yüklemek amele işi olur.
Resim servislerine yüklemek istemiyorum. Google'dan bulduğum fotoğrafa sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala diyip buraya yapıştırmak istiyorum. Fotoğrafları upload sitelerine yüklemek amele işi olur.Bunun gibi mi? Başka resim servislerine fotoğraf yüklemeniz Sosyal'de yasak yani imgur gibi yerler kullanmamalısınız öncelikle onu belirteyim fakat bu fotoğrafı bir resim servisinden almadım, direkt linkini aldım. O şekilde sorun olmayacaktır.
Üstteki bağlantı ekle tuşundan metin seçip bağlantıyı oraya yapıştırarak ekleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2440948
Bağlantı kopyalamak yerine direkt resmi kopyalayıp yapıştırmanız daha iyi olur.Resim servislerine yüklemek istemiyorum. Google'dan bulduğum fotoğrafa sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala diyip buraya yapıştırmak istiyorum. Fotoğrafları upload sitelerine yüklemek amele işi olur.
Resim servislerine yüklemek istemiyorum. Google'dan bulduğum fotoğrafa sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala deyip buraya yapıştırmak istiyorum. Fotoğrafları upload sitelerine yüklemek amele işi olur.
Ana bu kadar basit miymişFotoğrafa sağ tıklarsın, görseli kopyalarsın. Sonra buraya CTRL+V yapabilirsin.
Kopyalayamadığın bir görsel olursa da ekran görüntüsü al, onu buraya yapıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.