Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 31 Mart 2021 #41 Amazing Jaagub dedi: Şaka yapmıştık. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin şaka yaptığınız benim başıma geldi. CS:GO'de 30 yaşındaki adam Millie'nin kendisine layık olduğunu söyledi ve bana pedofili dedi
Amazing Jaagub dedi: Şaka yapmıştık. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin şaka yaptığınız benim başıma geldi. CS:GO'de 30 yaşındaki adam Millie'nin kendisine layık olduğunu söyledi ve bana pedofili dedi
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #42 Yahu şaka yaptık. Biliyorum ne olduğunu. Böyle düşünenlerle dalga geçtik. mustaine dedi: O kadar da değil hocam, yanlış anlamışsınız Genişletmek için tıkla...
Yahu şaka yaptık. Biliyorum ne olduğunu. Böyle düşünenlerle dalga geçtik. mustaine dedi: O kadar da değil hocam, yanlış anlamışsınız Genişletmek için tıkla...
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 31 Mart 2021 #43 Amazing Jaagub dedi: Sürprizbozan: Ayıp kelime Hocam reşit olmayan bir kıza güzel kızmış derseniz pedo oluyorsunuz, bilmiyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Güzelse güzel denir, bunda ne sorun var ki? Cinsel anlamda söylenmiyor zaten. Ha bu yaştaki kızla cinsellik düşünen gariban varsa yazıklar olsun
Amazing Jaagub dedi: Sürprizbozan: Ayıp kelime Hocam reşit olmayan bir kıza güzel kızmış derseniz pedo oluyorsunuz, bilmiyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Güzelse güzel denir, bunda ne sorun var ki? Cinsel anlamda söylenmiyor zaten. Ha bu yaştaki kızla cinsellik düşünen gariban varsa yazıklar olsun
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Mart 2021 #44 Amazing Jaagub dedi: Yahu şaka yaptık. Biliyorum ne olduğunu. Böyle düşünenlerle dalga geçtik. Genişletmek için tıkla... O zaman sonuna "(!)" koyacaksın ki insanlar ironi olduğunu anlasın.
Amazing Jaagub dedi: Yahu şaka yaptık. Biliyorum ne olduğunu. Böyle düşünenlerle dalga geçtik. Genişletmek için tıkla... O zaman sonuna "(!)" koyacaksın ki insanlar ironi olduğunu anlasın.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 31 Mart 2021 #45 Brainstorm dedi: Eki Görüntüle 950321 Genişletmek için tıkla... Bu mu güzel? Hissediyorum linç geliyor.
Brainstorm dedi: Eki Görüntüle 950321 Genişletmek için tıkla... Bu mu güzel? Hissediyorum linç geliyor.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #46 Ella Freya dedi: Güzelse güzel denir, bunda ne sorun var ki? Cinsel anlamda söylenmiyor zaten. Ha bu yaştaki kızla cinsellik düşünen gariban varsa yazıklar olsun Genişletmek için tıkla... Öf. 3. söyleyişim. Şaka yapmıştım. Yeter yav.
Ella Freya dedi: Güzelse güzel denir, bunda ne sorun var ki? Cinsel anlamda söylenmiyor zaten. Ha bu yaştaki kızla cinsellik düşünen gariban varsa yazıklar olsun Genişletmek için tıkla... Öf. 3. söyleyişim. Şaka yapmıştım. Yeter yav.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #47 404738 dedi: Sokakdan 2 kız çevirsek daha güzelini buluruz be. Genişletmek için tıkla... Çok haklı bir cümle, fazla abartılıyor bana kalırsa. Rastgele Google'da 2-3 ünlü oyuncu aratsanız bulabilirsiniz Millie'den daha güzellerini.
404738 dedi: Sokakdan 2 kız çevirsek daha güzelini buluruz be. Genişletmek için tıkla... Çok haklı bir cümle, fazla abartılıyor bana kalırsa. Rastgele Google'da 2-3 ünlü oyuncu aratsanız bulabilirsiniz Millie'den daha güzellerini.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Mart 2021 #48 Kerem.Arslan dedi: Çok haklı bir cümle, fazla abartılıyor bana kalırsa. Rastgele Google'da 2-3 ünlü oyuncu aratsanız bulabilirsiniz Millie'den daha güzellerini. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle örnek:
Kerem.Arslan dedi: Çok haklı bir cümle, fazla abartılıyor bana kalırsa. Rastgele Google'da 2-3 ünlü oyuncu aratsanız bulabilirsiniz Millie'den daha güzellerini. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle örnek:
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #49 404738 dedi: Emma watson lokum lokum. Genişletmek için tıkla... Şarap gibi kız maşalah. Aşıktım ben bu kıza küçükken. Büyüdüm hala öyleyim.
404738 dedi: Emma watson lokum lokum. Genişletmek için tıkla... Şarap gibi kız maşalah. Aşıktım ben bu kıza küçükken. Büyüdüm hala öyleyim.
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #50 183206 dedi: Hocam anime fanları bile var. Bu daha normal geliyor bana. Kızın 17 yaşında olması olayı biraz garipleştiriyor gerçi. Genişletmek için tıkla... Anime fanı olmanın yanlış olan kısmı nedir reis?
183206 dedi: Hocam anime fanları bile var. Bu daha normal geliyor bana. Kızın 17 yaşında olması olayı biraz garipleştiriyor gerçi. Genişletmek için tıkla... Anime fanı olmanın yanlış olan kısmı nedir reis?