Brainstorm
Hectopat
Şaka yapmıştık.![]()
Hocam sizin şaka yaptığınız benim başıma geldi. CS:GO'de 30 yaşındaki adam Millie'nin kendisine layık olduğunu söyledi ve bana pedofili dedi
Şaka yapmıştık.![]()
O kadar da değil hocam, yanlış anlamışsınız![]()
Güzelse güzel denir, bunda ne sorun var ki? Cinsel anlamda söylenmiyor zaten. Ha bu yaştaki kızla cinsellik düşünen gariban varsa yazıklar olsunHocam reşit olmayan bir kıza güzel kızmış derseniz pedo oluyorsunuz, bilmiyor muydunuz?
O zaman sonuna "(!)" koyacaksın ki insanlar ironi olduğunu anlasın.Yahu şaka yaptık. Biliyorum ne olduğunu. Böyle düşünenlerle dalga geçtik.
Bu mu güzel?
Öf. 3. söyleyişim. Şaka yapmıştım. Yeter yav.Güzelse güzel denir, bunda ne sorun var ki? Cinsel anlamda söylenmiyor zaten. Ha bu yaştaki kızla cinsellik düşünen gariban varsa yazıklar olsun![]()
Çok haklı bir cümle, fazla abartılıyor bana kalırsa. Rastgele Google'da 2-3 ünlü oyuncu aratsanız bulabilirsiniz Millie'den daha güzellerini.Sokakdan 2 kız çevirsek daha güzelini buluruz be.
Aynen öyle örnek:Çok haklı bir cümle, fazla abartılıyor bana kalırsa. Rastgele Google'da 2-3 ünlü oyuncu aratsanız bulabilirsiniz Millie'den daha güzellerini.
Emma watson lokum lokum.
Hocam anime fanları bile var. Bu daha normal geliyor bana. Kızın 17 yaşında olması olayı biraz garipleştiriyor gerçi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.