Forumdaki Windows 8.1 Orijinal Mi ?

E

Emir Öztürk

Ziyaretçi
Recep Abi özelliklle sana soruyorum masaüstü pc var 8 yıllık intel core 2 duo e4300 işlemcili işletim sistemi windows 7 . Abi sen hep Windows 8.1 kullanmamızı tavsiye ediyorsun bende masaüstüne atmayı düşünüyorum. Windows 8.1 e format atarsam performansı artarmı zaten bu aralar çok yavaşladı ondan atmayı düşünüyorum.

Recep Abi 2. sorum olarak Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal bu linkteki Windows 8.1 Orjinal mı Orjinal ise formatlayacağım. Eskiden bilgisayarcı kopya Windows 7 atmıştı 30 gün sonra key istedi xp attım Windows 8.1 atarsam key ister mi ? Şimdiden çok teşekkürler

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Bu konuda 2. yorumda ürün anahtarları var bunları yazarsam Windows kurulmaz mı ? Birde lisanslamak ne işe yarıyor ? Benim Windows 7 de sadece 1 pc için diyordu birden çok pc için kurulursa lisansın gideceğini dedi ama ben 4 pc ye kurdum hepside gayet iyi çalışıyor

İşletim sistemlerinin belli bir deneme süresi olur. Bu sürelerden sonra sistemi lisanslamak gerekir. Dediğiniz konudaki 2. yorumdaki anahtar format sırasında kuruluma devam edebilmek için gerekli. Bu özellik Windows 8 ile birlikte geldi. Kurulum lisansı gibi düşün. Onu internette her yerden kolaylıkla bulursun. Önemli olan kurulumdan sonra sistemi lisanslamak için gerekli anahtar. Bunun için bir sürü aktivatör bulunuyor. Yoksa lisans satın almalısın veya öğrenciysen verdiğim linkten sanayi tipi Microsoft'un öğrencilere ücretsiz verdiği lisansı edinebilirsin. Diğer sürümlerden hiçbir eksiği yok.

Benim 2 pc var 2 sindede Windows 7 var kurarken bana lisans koşullarında 1 pc ye kurulacağını ve birden fazla pc ye kurulursa lisansın iptal olacağını diyor. Ben ikisinede aynı dvd den kurdum hatta kuzenimin pc sinede kurdum bu lisansın gittiği anlamına gelmiyor mu ? Ancak ben 6 aydır falan kullanıyorum ve bir uyarı yok nasıl oluyor ? Birde dediğiniz belli bir deneme süresi kaç gün ?

Bilgisayar ile gelen orijinal CD ile kurarsın kullanırsın ve bir sorun olmaz ama başka bir bilgisayarda nasıl lisans istemiyor onu anlayamadım. Bir bilgisayarcıdan aldıysanız otomatik lisanslayacak crackli sistem koymuş olabilirler. Deneme süreleri 30 gün. Sen sistemi kur, ondan sonra internetten KMSpico bul. 180 günlük lisans yapıyor. 6 ay boyunca kafan rahat kullanırsın. Tabi ki orijinal lisans kullanmanızı öneriyoruz

Dediğim orjinal CD Dell İnspiron N5110 u alırken yanında verdikleri Windows 7 Home Basic 64 bit. Neyse Windows 8.1 i Recep abinin koyduğu linkten indiren varsa bir sorayım olmazsa indirir denerim lisans isterse Windows 7 bir daha geçerim bişey olmaz

Aynı marka/model dizüstü bende de var. Şuan sana ondan yazıyorum O linkteki sistemi indirip kurdum. Şuan kullandığım sistem. 19 yaşındasın. Muhtemelen öğrencisin. Verdiğim linkteki öğrenciler için olan sistemi Microsoft'a başvurarak al. Masaüstü bilgisayarımda 2 aydır onu kullanıyorum ve hiçbir fark yok.

Recep abinin verdiği Windows 8.1 mi yoksa senin attığın mı ? Recep abinin verdiği ise dediğin 180 günlük lisansla mı kullanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…