Forumdaki Windows 8 indirme linkleri

SilentSpiriT

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle.

Forumda bulunan W8 indirme bağlantılarında ki linler ne işe yarıyor bilemedim pek.

Torrent-Ultra adlı siteye üye olmadan dosyalar indirilemiyor dendi, üye olalım dedik üye alımı kapalı diyor.
Yandeks.Disk'e yükleyen bir arkadaşın tek tek bütün dosylarını indirdim Part 11 hata verdi?

Kaç saatir uğraşıyorum yapacağım tek şey 32 Bit W8 sistemi 64 Bit yapmak. Hayır link vermek veya başka bir siteye yüklemek çok mu zor?
Emeğinize saygım var ama işe yaramayan linkler eklemek insanları uğraştırmaktan başka bir şey değil. Konular kapalı ordan yazamıyorum,
Özel mesaj atmak istiyorum 500 adet mesaj yazmam gerekiyor? Bu nedir yahu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce paylaştığımız bazı bağlantılardan dolayı Google'dan DMCA uyarısı aldık. Microsoft her ne kadar işletim sistemimi herkes kullansın diye bastırsa da aman ISO dosyasını kimse indirmesin diye öbür taraftan saçma sapan bir politika izliyor. Zaten bu gidişle pazarı Linux'a bir kaptırırlarsa halleri yaman.

8.1 konusundaki dosyaları aratırp indirebilirsiniz:

https://www.technopat.net/forum/windows-8/29656-windows-8-1-rtm-turkce-indirme-baglantilari.html

Ya recep abi windows 8.1 64 bit indirdikte noldu tekrar windows 7 ye döndüm. Aktivasyonu yok napayım ben onu önizlemeden başka birşey değil. En azından windows 8 sınırsız aktivasyon var. Lütfen bana windows 8 pro 64 bit orginal link verebilirmisin.

Merak etmeyin nasıl alınacağını senden daha iyi biliyorum ve başka sitede win 8 indiriyorum.
Madem benden iyi biliyorsunuz o zaman çoktan geçmiş olmanız gerekir. Alın size Windows 8.
http://www.leechturk.com/. Buraya üye olun. Programlar sekmesinden bulabilirsiniz Macit bey.

- - - Güncellendi - - -

Ya recep abi windows 8.1 64 bit indirdikte noldu tekrar windows 7 ye döndüm. Aktivasyonu yok napayım ben onu önizlemeden başka birşey değil. En azından windows 8 sınırsız aktivasyon var. Lütfen bana windows 8 pro 64 bit orginal link verebilirmisin.
Microsoft Toolkit 2.4.9

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı