mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Bir tek bana mı hiçbir neden yokken anlamsız emojiler bırakıyorlar? Sizce de çok sinir bozucu değil mi?
Bir tek bana mı hiçbir neden yokken anlamsız emojiler bırakıyorlar? Sizce de çok sinir bozucu değil mi?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Ocak 2021 #2 Takma yav, ben buradaki kimseyi tiye almıyorum. Tavsiye ederim.
mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 enes.wtp dedi: Takma yav, ben buradaki kimseyi tiye almıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak yapmaya çalıştığım şey. Tebrik ederim sizi hocam. Anlamsız emoji bırakayım da komik olayım.
enes.wtp dedi: Takma yav, ben buradaki kimseyi tiye almıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak yapmaya çalıştığım şey. Tebrik ederim sizi hocam. Anlamsız emoji bırakayım da komik olayım.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #4 Bırak isteyen istediği emojiyi atsın. Bana da kızgın falan atıyorlar yersiz. Umursama. Ben de arada yersiz atıyorum. Eğleniyorum kendimce.
Bırak isteyen istediği emojiyi atsın. Bana da kızgın falan atıyorlar yersiz. Umursama. Ben de arada yersiz atıyorum. Eğleniyorum kendimce.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 29 Ocak 2021 #5 Takıntı haline getirenler oluyor. Raporla gitsin.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 29 Ocak 2021 #6 enes.wtp dedi: Takma yav, ben buradaki kimseyi tiye almıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ama senin yazdığın mantıklı veya öznel cümlelere de gülücük atmaları insana koyuyor.
enes.wtp dedi: Takma yav, ben buradaki kimseyi tiye almıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ama senin yazdığın mantıklı veya öznel cümlelere de gülücük atmaları insana koyuyor.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Ocak 2021 #7 Sizlere gereksiz emojiler bıraktım. Gereksiz, ultra gereksizler hem de. mertati dedi: Tam olarak yapmaya çalıştığım şey. Tebrik ederim sizi hocam. Anlamsız emoji bırakayım da komik olayım. Genişletmek için tıkla... Azulaa dedi: Bırak isteyen istediği emojiyi atsın. Bana da kızgın falan atıyorlar yersiz. Umursama. Ben de arada yersiz atıyorum. Eğleniyorum kendimce. Genişletmek için tıkla...
Sizlere gereksiz emojiler bıraktım. Gereksiz, ultra gereksizler hem de. mertati dedi: Tam olarak yapmaya çalıştığım şey. Tebrik ederim sizi hocam. Anlamsız emoji bırakayım da komik olayım. Genişletmek için tıkla... Azulaa dedi: Bırak isteyen istediği emojiyi atsın. Bana da kızgın falan atıyorlar yersiz. Umursama. Ben de arada yersiz atıyorum. Eğleniyorum kendimce. Genişletmek için tıkla...
mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #8 Azulaa dedi: Bırak isteyen istediği emojiyi atsın. Bana da kızgın falan atıyorlar yersiz. Umursama. Ben de arada yersiz atıyorum. Eğleniyorum kendimce. Genişletmek için tıkla... Sinir bozucu bir durum oluyor bazen.
Azulaa dedi: Bırak isteyen istediği emojiyi atsın. Bana da kızgın falan atıyorlar yersiz. Umursama. Ben de arada yersiz atıyorum. Eğleniyorum kendimce. Genişletmek için tıkla... Sinir bozucu bir durum oluyor bazen.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Ocak 2021 #9 Lafonde dedi: Ama senin yazdığın mantıklı veya öznel cümlelere de gülücük atmaları insana koyuyor. Genişletmek için tıkla... Yav burası Türkiye hocam, bunu unutmazsan koymuyor. :^^
Lafonde dedi: Ama senin yazdığın mantıklı veya öznel cümlelere de gülücük atmaları insana koyuyor. Genişletmek için tıkla... Yav burası Türkiye hocam, bunu unutmazsan koymuyor. :^^
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 29 Ocak 2021 #10 Bu benim attıklarım ile mi alakalı cidden? Sadece soruyorum.