Forumdakilerle programlama dili geliştirmek

Bir proje üzerinde çalışmak isteyen varsa aklımda bilgisayar toplama konsepti üzerine bir proje var, frontend reactjs ve backend nodejs olarak planlıyorum. Ben ticari amaç ile değil hobi olarak geliştirmeyi planlıyordum, ilgilenenler olursa proje üzerine konuşulabilir.

Var olan arabalar da iş yapıyor o zaman. Neden bu kadar marka var o zaman? Bence yanlış düşünüyorsunuz bu konuda.

Var olan arabalar da iş yapıyor o zaman. Neden bu kadar marka var o zaman? Bence yanlış düşünüyorsunuz bu konuda.
Yazacağın programlama dili poşet ile karda kaymak gibi bir şey olacak. Adamların kar motoruna karşı bunu mu çıkartacaksın?
Ya da boş ver. Buyur yap. Sana kolay gelsin. Başarılar diliyorum.

Yazacağın programlama dili poşet ile karda kaymak gibi bir şey olacak. Adamların kar motoruna karşı bunu mu çıkartacaksın?
Ya da boş ver. Buyur yap. Sana kolay gelsin. Başarılar diliyorum.
Burada ben yapacağım demiyorum, bırlıkte yapacağız diyorum. Bu negatiflikle bırak poşeti karda yürünmez.
@Silinen üye aynı mantık değil bence. Üstelik dil ile araba bağdaşlaştırılamaz.

Araba, programlama dilinin sonucudur bence. Arabalardaki standartlaşmış parçalar ise programlama dilleridir.
Hayır, sadece örnek verdim.

Forumda kendi dilini yazan birisi vardı benim bildiğim. @112163

Hatta işletim sistemi de yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…