son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #1 Dün konu açtım yazım yanlışı yapmışım sonradan fark ettim nokta koymamışım. 1 puanlık uyarı almışım fakat 1 gün sürdü cezamın bitmesi. Ben 1 uyarı puanı 1 saat diye biliyordum neden cezam 1 gün sürdü?
Dün konu açtım yazım yanlışı yapmışım sonradan fark ettim nokta koymamışım. 1 puanlık uyarı almışım fakat 1 gün sürdü cezamın bitmesi. Ben 1 uyarı puanı 1 saat diye biliyordum neden cezam 1 gün sürdü?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #2 Puan ile cezasının bir bağlantısı yok, moderatör 1 gün vermiştir.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.269 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Aralık 2019 #3 Cezanın puanı bir ama aynı cezadan birikmiş veyahut 5 tane olmuş ise ceza süresi 1 gün oluyor. Hatta bu süre eskiden 1 hafta idi.
Cezanın puanı bir ama aynı cezadan birikmiş veyahut 5 tane olmuş ise ceza süresi 1 gün oluyor. Hatta bu süre eskiden 1 hafta idi.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #4 | Berhan dedi: Cezanın puanı bir ama aynı cezadan birikmiş veyahut 5 tane olmuş ise ceza süresi 1 gün oluyor. Hatta bu süre eskiden 1 hafta idi. Genişletmek için tıkla... Ceza sayısına göre yine 1 hafta hatta 1 ay bile bulabiliyor. Israrla aynı hataları yapan kullanıcılar için süre uzuyor.
| Berhan dedi: Cezanın puanı bir ama aynı cezadan birikmiş veyahut 5 tane olmuş ise ceza süresi 1 gün oluyor. Hatta bu süre eskiden 1 hafta idi. Genişletmek için tıkla... Ceza sayısına göre yine 1 hafta hatta 1 ay bile bulabiliyor. Israrla aynı hataları yapan kullanıcılar için süre uzuyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.269 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Aralık 2019 #5 dogant dedi: Ceza sayısına göre yine 1 hafta hatta 1 ay bile bulabiliyor. Israrla aynı hataları yapan kullanıcılar için süre uzuyor. Genişletmek için tıkla... 5.uyarı olunca 1 gün, 10.uyarı olunca 1 hafta diye biliyorum yanlış mı? Eskiden 5.uyarı 1 hafta, 10.uyarı 1 ay oluyordu çünkü.
dogant dedi: Ceza sayısına göre yine 1 hafta hatta 1 ay bile bulabiliyor. Israrla aynı hataları yapan kullanıcılar için süre uzuyor. Genişletmek için tıkla... 5.uyarı olunca 1 gün, 10.uyarı olunca 1 hafta diye biliyorum yanlış mı? Eskiden 5.uyarı 1 hafta, 10.uyarı 1 ay oluyordu çünkü.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 3 Aralık 2019 #6 Ben 2. Kez 1 ay yediğimi hatırlıyorum
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #7 | Berhan dedi: 5.uyarı olunca 1 gün, 10.uyarı olunca 1 hafta diye biliyorum yanlış mı? Eskiden 5.uyarı 1 hafta, 10.uyarı 1 ay oluyordu çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet standartı bu ama moderatör'lerin de kendi inisiyatifi var. Daha az, daha çok ceza verebilir. Duruma göre değişir yani.
| Berhan dedi: 5.uyarı olunca 1 gün, 10.uyarı olunca 1 hafta diye biliyorum yanlış mı? Eskiden 5.uyarı 1 hafta, 10.uyarı 1 ay oluyordu çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet standartı bu ama moderatör'lerin de kendi inisiyatifi var. Daha az, daha çok ceza verebilir. Duruma göre değişir yani.
son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #8 5 kere aynı hatayı yaptığımı düşünmüyorum bağlı olan bir cümleye nokta koymadım diye yazım yanlışından dolayı 1 gün vermiş.
5 kere aynı hatayı yaptığımı düşünmüyorum bağlı olan bir cümleye nokta koymadım diye yazım yanlışından dolayı 1 gün vermiş.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #9 mkx601 dedi: Ben 2. Kez 1 ay yediğimi hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Noktalama işareti kullanmamaya devam edersen daha çok yersin o 1 ayı Son mesajda uyarı vermedim ama buradan hatırlatayım.
mkx601 dedi: Ben 2. Kez 1 ay yediğimi hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Noktalama işareti kullanmamaya devam edersen daha çok yersin o 1 ayı Son mesajda uyarı vermedim ama buradan hatırlatayım.
son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #10 dogant dedi: Noktalama işareti kullanmamaya devam edersen daha çok yersin o 1 ayı Son mesajda uyarı vermedim ama buradan hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... 5 kere değil 3 kere yapmışım aynı hatayı 2 tanesini 2 ay olmuş yapalı zaten.
dogant dedi: Noktalama işareti kullanmamaya devam edersen daha çok yersin o 1 ayı Son mesajda uyarı vermedim ama buradan hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... 5 kere değil 3 kere yapmışım aynı hatayı 2 tanesini 2 ay olmuş yapalı zaten.