Forumdan Ayrılıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Mersin
Merhabalar, bu forumdaki son konum olacak.

Forumdan ayrılma sebebimi şöyle anlatmak istiyorum:

Geçen bir kişiyle tartıştım, tartıştığım konu RX570 vs GTX 1650 idi. Herkes ben de dahil RX570 diye yorum yapmış fakat arkadaş 1650 demiş, neden diye sorduğumuzda sadece ısınıyor diyebiliyor. Ya arkadaş cidden anlamıyorum böyle insanları nerede gördün ısındığını peki?
Arkadaşın düşüncelerinin şöyle olduğunu düşünüyorum: Nvidia oyunlarda 20 derece ama AMD 150 derecede çalışıyor sakın almayın ısınıyor. Nvidia'nın RTX 2080 Ventus modeli otomatik fan ayarlarında 75 derecede çalışıyor ortalama, Ali Güngör abimizin yaptığı teste göre. E AMD kartlar da bu derecelerde çalışıyor, fark ne? Dar görüşlülük yapmanın hiçbir anlamı yok bence burada. Arkadaşın tek amacı AMD'ye çamur atmak. Lütfen yanlış anlamayın, ben burada en iyisi AMD'dir Intel alınmaz falan demiyorum, ikisinin de birbirine göre eksik ve artı yönleri var, ihtiyaca göre alınması taraftarıyım.

Ben de böyle hiçbir şey bilmeden çamur atanlara aşırı sinirleniyorum. Ne de olsa ağzı olan konuşuyor. Yemin ediyorum o gün elim ayağım titredi sinirden. Cevabını yazmıştım fakat her zamanki gibi ban yedim. Artık kaldıramadığımı fark ettim, böyle şeyleri gördükçe aşırı derecede vücudumu sinir kaplıyor, ben de bu yüzden forumdan ayrılma kararı aldım. Bu forumdan kazandığım en iyi şey @Random.Person oldu. Ve de bilmediğim şeyler hakkında bilgi edindim.
Bilgilerim doğrultusunda da herkese ihtiyacını karşılayacak şeyler önermeye çalıştım. Hatam olduysa affola. Sizlere yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
Hepinize iyi forumlar diliyorum.

Benzer bir durum benim de başıma geldi. Hücresizin teki gelip açık açık hakaret etmişti. Onunla aynı görüşe sahip olmadığım için.
Ban yemiştir diye umut ediyorum. Çünkü bir daha görmedim çocuğu. Ben de inanılmaz sinirlenmiştim. Ama yardıma ihtiyacım olduğu zamanlarda çoğu soruna Sosyal'de derman buluyordum. Ve başkalarının problemlerini çözmek de benim hoşuma gittiği için bırakmadım Sosyal'i.
Bırakma demiyorum, bu senin tercihin. Saygılar @Caner Uncu

Foruma geliş anınız: elinizde "güzel, iyi ve doğru" var. Üç tane pırıl pırıl küre. Ön yargı, kulaktan dolmacılık gibi şeylerle kirlenmemiş, körelmemişler.

Artık forumda daha fazla güzel, iyi ve doğru var. Forum biraz daha parıltılı.

Forumdan gidiş anınız: küreler hala sizinle, siz biraz yorulmuşsunuz. Demek ki bir mücadele vermişsiniz. Yani, forum da size bir şey katmış. Katıksız, manasız zıtlıklara karşı geldikçe karakteriniz daha da sabırlı ve güçlü olmuş. Büyümüş ve gidiyorsunuz.

Forum artık biraz daha az güzel, daha az iyi ve daha az doğru. Daha az parıldıyor. Çünkü onu açıkça yanlış bilgiler paylaşanlara bıraktığınızı ve elinizdeki parıltıları artık paylaşmayacağınızı beyan ediyorsunuz.

Böyle üyeleri görünce aklıma hep @BilgisayarKurdu'nun imzası geliyor. Çok yerinde ve güzel bir söz.

"1 delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile 1 cahili yenemedim."

Bos insanlar için can sıkmaya gerek yok.

Merhabalar, bu forumdaki son konum olacak.

Forumdan ayrılma sebebimi şöyle anlatmak istiyorum:

Geçen bir kişiyle tartıştım, tartıştığım konu RX570 vs GTX 1650 idi. Herkes ben de dahil RX570 diye yorum yapmış fakat arkadaş 1650 demiş, neden diye sorduğumuzda sadece ısınıyor diyebiliyor. Ya arkadaş cidden anlamıyorum böyle insanları nerede gördün ısındığını peki?
Arkadaşın düşüncelerinin şöyle olduğunu düşünüyorum: Nvidia oyunlarda 20 derece ama AMD 150 derecede çalışıyor sakın almayın ısınıyor. Nvidia'nın RTX 2080 Ventus modeli otomatik fan ayarlarında 75 derecede çalışıyor ortalama, Ali Güngör abimizin yaptığı teste göre. E AMD kartlar da bu derecelerde çalışıyor, fark ne? Dar görüşlülük yapmanın hiçbir anlamı yok bence burada. Arkadaşın tek amacı AMD'ye çamur atmak. Lütfen yanlış anlamayın, ben burada en iyisi AMD'dir Intel alınmaz falan demiyorum, ikisinin de birbirine göre eksik ve artı yönleri var, ihtiyaca göre alınması taraftarıyım.

Ben de böyle hiçbir şey bilmeden çamur atanlara aşırı sinirleniyorum. Ne de olsa ağzı olan konuşuyor. Yemin ediyorum o gün elim ayağım titredi sinirden. Cevabını yazmıştım fakat her zamanki gibi ban yedim. Artık kaldıramadığımı fark ettim, böyle şeyleri gördükçe aşırı derecede vücudumu sinir kaplıyor, ben de bu yüzden forumdan ayrılma kararı aldım. Bu forumdan kazandığım en iyi şey @Random.Person oldu. Ve de bilmediğim şeyler hakkında bilgi edindim.
Bilgilerim doğrultusunda da herkese ihtiyacını karşılayacak şeyler önermeye çalıştım. Hatam olduysa affola. Sizlere yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
Hepinize iyi forumlar diliyorum.
Şu ban olayı beni de çıldırtıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde ben de denk gelmiştim. Konunun birinde dolaşırken "AMD soba gibi ısınıyor" demişti biri. Bu yazıyı görür görmez tilt oldum hatta buna istinaden ağır bir cevap bile verebilirdim ama yapmadım. Onların yaptığı fanboyluk, başka bir şey değil. Aynı paraya ondan daha performanslı olanı almak varken diğerini seçmek niye ki?

Böyle kişilere çok rastlıyoruz. Bence bunun için forumu bırakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı