Arkadaşlar bazı tartışmalar vardır ki; uzatmanın, zarardan başka bir getirisi olmaz. Konuyu tam incelemedim, kim haklı kim haksızdır bilmiyorum ancak bir ürünü satın alırken "Fiyat" unsuru çok büyük önem arz eder. X model daha iyi olabilir ancak daha pahalı olduğu müddetçe bir avantaj sayılmaz bu. Tüketici en düşük bütçe ile en yüksek faydayı elde etmek ister her zaman.
Buna ek olarak bu kadar kolay pes eden, bu kadar çabuk vazgeçen pek az kişi gördüm hayatımda. Sanal mecralarda 2 kartın birbirine karşı üstünlüğü konusunda anlaşamadığın birisi yüzünden Technopat gibi bilgi deposu bir topluluktan neden ayrılıyorsun ki?
Bu yalnızca Technopat ile sınırlı değil, bilgili insanların bulunduğu topluluklara dahil olmanın çabası içerisinde olun, ayrılmanın değil. Bir alanda uzmanlaşmak istiyorsanız o alan ile alakalı forumlara üye olun aktif olarak bilgi paylaşımında bulunun.
İş hayatına atılacaksın yarın bir gün. İlk anlaşmazlıkta işi mi bırakacaksın

Hayat bir mücadeledir, insan bazı şeyleri yaşadıkça tecrübe kazanır; bu tecrübelerin kimi kolay - kimi acı yoldan edinilir.
Sevin ki çok basit yoldan bir tecrübe edindin, bundan sonra "Karşıdakinin fikri çivi ile sabitlenmiş" ise; aksini ispatlamak için çaba göstermezsin
Ben hayatımda boyunca ne CPU ne GPU anlamında, AMD'den hiçbir zaman ayrılmadım.