Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@Caner Uncu Hocam sorun sizde değil sorun ban atan yetkilide. Bu forumda ayrımcılık olduğunu sizin gibi kişilere karşı ben de denk gelerek ban yedikten sonra anladım. Neden ayrımcılık diye soracak olursan mesela A kişi tanıdık ve forumda katkıda bulunan biri ise ne kadar agresif davransa bile ceza almaz fakat bizim gibi düz üyeler agresif hareket olunca uygunsuz üslup hareketinden ban yer. Şimdi yetkili bana ban atmış umurumda mı? Değil. Bir kaç yetkili yüzünden forumdan soğuma inadına üzerinde dik dur. Haklı isen cevabın arkasında dur ne kadar ban yesen bile. Yapacak bir şey yok bu ülkede doğru şeyler konuşulmuyor. Doğru şey konuşunca bilindik biri değilsen konuşmanı keserler. Bu forumu yetkili arkadaşlardan tanımadık. O yüzden umursama agresif isen kendini zorlama daha çok psikolojin bozulur.