Forumdan Ayrılıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şekilde geçen ben de biriyle tartışmıştım. Adam o kadar çok savunuyor ki 1650 gibi bir kartı. Neymiş efendim AMD ısınıyormuş, o yüzden RX 570 yerine 1650 alınmalıymış veya 1050 Tİ. Sadece cahilliğine bırakıp güldüm o kadar. Cidden forumda böyle kanser bir kitle var, bende çok gıcık kapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikir paylaşımı güzeldir, doğru bilgiye ancak böyle ulaşılır. Ben de saygı gösterip aynısını bulamadığımda sinirleniyorum, bir şey sormak istiyorum, gitmesen?

Genelde o tür kişileri gördüm mü, hemen pas geçiyorum uğraşmaya değmezler. Ancak bu tür kişileri forumda zaten çoğu zaman görüyoruz.

Şahsen ben sırf bunlar yüzünden forumu bırakmazdım. Aman ne halleri varsa görsünler. Neymiş Amede ısınıyormuş. NVIDIA uzay mekiği soğutması kullanıyor zaten.

Böyle çok man kafa var. Mesela her klavye önerisinde CM Master Lite öneren tipler var sanki CM den başka klavye yokmuş gibi bu gibi tipler insanı kanser eder.

Lütfen dediklerimi yanlış anlamayın ama ısınma konusunda arkadaşın dedikleri doğru.Şuan Rx570'li sistemimi ısınma yüzünden kullanamıyorum.Oyuna giriyosun minumum 80-90 derece aralığında çalışıyor.İlk Rx570'mi Gpu arızası nedeniyle garantiye gönderdim daha kötü bi halde geri geldi.Binbir türlü uğraşla değişim aldın şimdide ısınma problemi yüzünden kullanamıyorum.Keşke 1050 Ti alsaydımda 5-10 fps az alıp rahat rahat kullanaydım.Amd işlemci konusunda başarılı olabilir(Ryzen1500x kullanıyorum bi problemi yok) ama ekran kartı konusunda başarısız.Derdi ben çekiyorum denemeden göremezsiniz

RX 570 tabii ki de daha fazla ısınır. Çünkü biri 80 Watt diğeri 250 Watt enerji çekiyor. Ancak bu ısınma oyun performansına etki edecek kadar değildir. Ayrıca F/P açısından RX 570 daha mantıklıdır. Bu yüzden RX 570 alınmasından tarafım ama dediğim gibi ısındığını da reddedemezsiniz.

Bu bahsettiğin olay malesef ki hayatin her noktasinda var. Bundan kaçamazsin. Tartiştiğin kişi de muhtemelen 15-16 yaşlarinda bir delikanliydi.

Bu gibi durumlarda onun dediklerini kabul edip baska bir öneride bulunmamakta fayda var. O sadece savunduğu şeyi kabullendirmeye çalişir.

Ben de her ne kadar sosyalin "bağzı" cezalarini can sıkıcı bulsam da amaç birilerine yardimci olabilmek burada. Yine geliyoruz.

Arkadaşlar bazı tartışmalar vardır ki; uzatmanın, zarardan başka bir getirisi olmaz. Konuyu tam incelemedim, kim haklı kim haksızdır bilmiyorum ancak bir ürünü satın alırken "Fiyat" unsuru çok büyük önem arz eder. X model daha iyi olabilir ancak daha pahalı olduğu müddetçe bir avantaj sayılmaz bu. Tüketici en düşük bütçe ile en yüksek faydayı elde etmek ister her zaman.

Buna ek olarak bu kadar kolay pes eden, bu kadar çabuk vazgeçen pek az kişi gördüm hayatımda. Sanal mecralarda 2 kartın birbirine karşı üstünlüğü konusunda anlaşamadığın birisi yüzünden Technopat gibi bilgi deposu bir topluluktan neden ayrılıyorsun ki?

Bu yalnızca Technopat ile sınırlı değil, bilgili insanların bulunduğu topluluklara dahil olmanın çabası içerisinde olun, ayrılmanın değil. Bir alanda uzmanlaşmak istiyorsanız o alan ile alakalı forumlara üye olun aktif olarak bilgi paylaşımında bulunun.

İş hayatına atılacaksın yarın bir gün. İlk anlaşmazlıkta işi mi bırakacaksın Hayat bir mücadeledir, insan bazı şeyleri yaşadıkça tecrübe kazanır; bu tecrübelerin kimi kolay - kimi acı yoldan edinilir.
Sevin ki çok basit yoldan bir tecrübe edindin, bundan sonra "Karşıdakinin fikri çivi ile sabitlenmiş" ise; aksini ispatlamak için çaba göstermezsin

Ben hayatımda boyunca ne CPU ne GPU anlamında, AMD'den hiçbir zaman ayrılmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…