Forumexe'i hatırlayan var mı?

Peki "bambaska.net" forumunu hatırlayan var mı? 😁

bambaska.net.png
 
Zamanında moderatörlük yaptığım bir forumdu. 2014-2015 yıllarında hayatımın en iyi anılarıydı. Emin ağabey vefat edince forum çöküşe geçti sonra bir toparlandı o sıralar aktiftim. Sonraları yetkicilik oynanmaya başlandı 15-16 yaşındaki çocuklara yetki vermeye başladılar kendi sonunu hazırladı.
 
2011-2014 arası vaktimi öldürdüğüm forum. Ne günlerdi be transformice alt başlığında moderatörlük yapmıştım bir dönem. Transformice harita editör rehberleri ile tanıtmıştım kendimi. İşin komik tarafı o zamanlar 12-13 yaşlarımdaydım. Şu an 22 yaşımdayım. O yıllarda insanlara kendimi tanıttığım yaşıma geldim. Zaman çabuk geçiyor.
 
Herkese selamlar.

2010-2013 zamanlarındaki Forumexe'i hatırlayan var mı? 2018-2019 yıllarında Süper Moderatör idim :p

Eki Görüntüle 981066

O zamanların en iyi forumlarından biriydi. Sonra sahibi Emin abi hayatını kaybedince forum yavaş yavaş ölmeye başlamıştı. Daha sonrasında forum kapandı, forumu biri satın aldı; sonra o hacklendi tüm veritabanı çekildi falan... Sonra yine kapandı.
Hatırladım, bir hüzün çöktü.

Üsteğmen mi ne olmak için sabah akşam tüm konulara cevap yazıyordum, senin gibi süpermoderatör olsam havamdan geçilmezdi herhalde 😄
 

Geri
Yukarı