Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 29 Mart 2020 #1 Çok iyi gidiyor, sabahtan akşama kadar Technopat + DA Forum gidiyordu ki 15 dakika önce ban yedim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Mart 2020 #2 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Çok iyi gidiyor, sabahtan akşama kadar Technopat + DA Forum gidiyordu ki 15 dakika önce ban yedim. Genişletmek için tıkla... Hocam üye olup, geliyorum hemen. Orada özel mesaj var ise sizi kokunuzdan bulur, mesaj atarım.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Çok iyi gidiyor, sabahtan akşama kadar Technopat + DA Forum gidiyordu ki 15 dakika önce ban yedim. Genişletmek için tıkla... Hocam üye olup, geliyorum hemen. Orada özel mesaj var ise sizi kokunuzdan bulur, mesaj atarım.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 29 Mart 2020 #3 enes.wtp dedi: Hocam üye olup, geliyorum hemen. Orada özel mesaj var ise sizi kokunuzdan bulur, mesaj atarım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç sorma, Gamepower PSU güvenilirlik konusundan uçurulduk. Zaten çok memnun değildim. İyi oldu diyebiliriz.
enes.wtp dedi: Hocam üye olup, geliyorum hemen. Orada özel mesaj var ise sizi kokunuzdan bulur, mesaj atarım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç sorma, Gamepower PSU güvenilirlik konusundan uçurulduk. Zaten çok memnun değildim. İyi oldu diyebiliriz.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Mart 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam hiç sorma, Gamepower PSU güvenilirlik konusundan uçurulduk. Zaten çok memnun değildim. İyi oldu diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... "nE" PSU övülüyor ise gelmesem mi? Kanser kitle var değil mi? Hocam korkuyorum, SDN Forum'un da güç kaynağı ve SSD konusunda eksikleri var.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam hiç sorma, Gamepower PSU güvenilirlik konusundan uçurulduk. Zaten çok memnun değildim. İyi oldu diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... "nE" PSU övülüyor ise gelmesem mi? Kanser kitle var değil mi? Hocam korkuyorum, SDN Forum'un da güç kaynağı ve SSD konusunda eksikleri var.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 29 Mart 2020 #5 enes.wtp dedi: "nE" PSU övülüyor ise gelmesem mi? Kanser kitle var değil mi? Hocam korkuyorum, SDN Forum'un da güç kaynağı ve SSD konusunda eksikleri var. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim hocam, aklınca bana laf soktuğunu zanneden veletlerden geçilmiyor. Banım kalksa bile geri dönmeyi düşünmüyorum. Tatilimi geçirebileceğim çok daha iyi yerler biliyorum. SDN Forumu merak ettim şimdi.
enes.wtp dedi: "nE" PSU övülüyor ise gelmesem mi? Kanser kitle var değil mi? Hocam korkuyorum, SDN Forum'un da güç kaynağı ve SSD konusunda eksikleri var. Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim hocam, aklınca bana laf soktuğunu zanneden veletlerden geçilmiyor. Banım kalksa bile geri dönmeyi düşünmüyorum. Tatilimi geçirebileceğim çok daha iyi yerler biliyorum. SDN Forumu merak ettim şimdi.