Forumlara başlama nedeniniz nedir?

Bir arkadaşa yardımcı olmak için üyelik açtım. Baktım yardım edebildiğim insan sayısı giderek artıyor buranın müdavimi oldum

Bazı teknik konularda bilgi eksiğim vardı, zaten üye olmadan önce de Sosyal'i takip ediyordum. Ayrıca Türkiye'de aktif olan birkaç forumdan birisi olduğu için üyeliğimin bulunmasını istedim.

Sanırım herkesinki gibi. PC toplayacaktım, üye oldum. PC toplayamadım o zaman ancak merakım olduğu için kaldım. Sürekli bir şeyler öğrendim. İşte oldu herhalde şimdi 2.5 yıl falan geçmiştir.

Herhangi bir şey aradığımda karşıma çıkınca bende dedim niye bu siteye üye değilim ve üye oldum birçok tavsiye alıp tavsiye verdim.

Yeni aldığım bilgisayarımla beraber birazcık takıntılı olmaya başlamıştım. Çevremde de bu konulara cevap verecek kişiler olmadığı için foruma başlamaya karar verdim.

Bir şey aradığımda ilk bu forum çıkardı hep karşıma. 1 Ağustos'ta da konu açmak için üye olmak istedim o anlık. Öyle kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…