Forumlara başlama nedeniniz nedir?

Bilgisayar aldıktan sonra, sorun olursa sormak için katılmıştım. Onun dışında her şey oldu [emoji23]

2014-15'ten beri Technopat'ı takip ettiğim için ve her ne kadar yönetime çok laf gelse de bu kurallar bağlıyor beni buraya. Diğer forumlarda adam bir şey soruyor diğer adam gevşek gevşek cevap veriyor. Burada 2 gün ceza yiyince ya kendine geliyor yada komple bırakıyor.

DH'yle Technopat farkları;

1-DH'deki moderatörler ya yetersiz yada işini düzgün yapmıyor. Burada da bazen böyle durumlar oluyor ama o kadar çok değil.

2-Yazım kurallarına hiç dikkat etmiyorlar.

3-Çok fazla yanlış bilgiden oluşan kirlilik var.

4-Tasarım ve logo güzel değil. (Şahsi görüşüm, Technopat'ın logosu da yenilenirse fena olmaz.)

5-Cümle içine yerleştirilen reklamlar yazıyı kapatıyor, insanın basası geliyor, rahatsız edici.

6-Satış ilanı tabloları moderatörler tarafından denetlenmiyor. (Burada yok ama en azından fiyatları vs. doğru görüyoruz.)

Daha düşünsem aklıma gelir. Benim bir sürü forumda üyeliğim var ama buranın tadı hiçbir yerde yok. DH'yle karşılaştırmamın sebebi, "En büyük" Türk forumu olması (Technopat'tan sonra).

Forumlar ilk bilgisayar aldığımız ve internet bağlattığımız 2008 yılından beri benim için en güzel ortamlar olmuştur. İşleyiş tarzını, arayüzünü, kullanışlılığını ve samimi ortamını her zaman sevmişimdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı