Forumu bırakıyorum

Konuyu atma şansınız var mı acaba?

Klasik ergen davranışları. Ciddiye alanda sorun vardır. Hiç ciddiye almaya gerek yok.
Konuyu anlatsam gül gül ölürüz burada, tamam bak benim hatam var ama sen?
Görüşürüz kanka (inşallah), o son gereksiz tartışmayı yapmayacaktık. Bak ikimiz de ban yedik saçma sapanca bir davranıştan. Özür dilerim, hakkını helal et.
Ben yine büyüklüğümü yaptım özür diledim. Ben konuyu okumadan önce böyle yazdım sonra bir okudum konu bana laf atmakla geçmiş.
Konuyu atma şansınız var mı acaba?

O konudaki mesajlar silindi ve konu kapandı ikimizde birbirimizi banladık ve durduk.
Giderek bizlere ceza verdiğini falan mı zannediyorsun?

Yok ya onun tek derdi bana ceza atmak.

Son düzenleme:
Forumu çok mu ciddiye alıyorsunuz? Ayrıca bir insanın dün gelmesini eleştireceksek biz eskilerin herkese ahkâm kesmesi gerekiyor, bu kadar ciddiye almayın burayı arkadaşlar

Neyse, hayatında başarılar. Umarım her şey gönlünce olur, ama çok bırakıyorum diyip maksimum üç aya geri dönenler gördü bu gözler.

Şöyle yazsan daha güzel olurdu:

"Madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır".

Ayrıca 3.000 mesaj içerisinde sizi sadece 4 kişi sorununu çözümleyen kişi olarak işaretlemiş.

Hocam arkadaş genellikle PC önerileri yapıyor herhalde. Beni de 3 kişi çözüm olarak işaretledi ama "akıllı telefon tavsiyeleri" bölümünde birçok kişi teşekkür edip önerdiğim cihazı aldı. O yüzden olabilir.

Onun dışında diğer söylediklerinizde sonuna kadar katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…