Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Ben de aynı problemi yaşıyorum sorununuz çözülür ise buraya yazabilir misiniz?
Çözüm TanJiro 5 Kasım 2022 Enes_1311 dedi: Ben de aynı problemi yaşıyorum sorununuz çözülür ise buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Bu siteden ekran kartını bulup bir önceki olan 522.25 sürümünü indirip kur. Ben de sorun böyle çözüldü.
Enes_1311 dedi: Ben de aynı problemi yaşıyorum sorununuz çözülür ise buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Bu siteden ekran kartını bulup bir önceki olan 522.25 sürümünü indirip kur. Ben de sorun böyle çözüldü.
TanJiro Decapat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 6 Çözümler 2 5 Kasım 2022 #2 Enes_1311 dedi: Ben de aynı problemi yaşıyorum sorununuz çözülür ise buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Bu siteden ekran kartını bulup bir önceki olan 522.25 sürümünü indirip kur. Ben de sorun böyle çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Enes_1311 dedi: Ben de aynı problemi yaşıyorum sorununuz çözülür ise buraya yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Bu siteden ekran kartını bulup bir önceki olan 522.25 sürümünü indirip kur. Ben de sorun böyle çözüldü.