Selamlar, oyunu gece yüklemeye bıraktım ve tahmini bir kapatma süresi ekledim. PC'yi açtığımda dosyaları görmüyordu. Sıfırdan yüklememi istiyor ancak dosyalar yerinde duruyor. Sadece erişim yok bildiğiniz gibi. Ne yapabiliriz buna?
Acaba korsan olan nasıl bulunuyor oyunu?
Gizliymiş madem?
Ama korsan indirin diyecem korsan yasak, indirecek başka platform da yok
Dosyayı korsan indirip orjinalde yapılmıyor MS Storede.
If you are having trouble downloading any Forza titles from the Microsoft Store, there are a few things you can try. If you are experiencing an infinite download on the Microsoft store, please make...
İnternet hızınız çok yüksek değilse forzayı microsoft storeden indirmek tam bir işkence oluyor.14 mbs internetim var, zamanında beni de kanser etmişti. Neyse ki oyunu idm ile indirme yönetimini keşfederek bu illetten kurtuldum. Siz de denemek istiyorsanız WhatsApp adresimi vereyim, ordan yazın yardımcı olurum.
İnternet hızınız çok yüksek değilse forzayı microsoft storeden indirmek tam bir işkence oluyor.14 mbs internetim var, zamanında beni de kanser etmişti. Neyse ki oyunu idm ile indirme yönetimini keşfederek bu illetten kurtuldum. Siz de denemek istiyorsanız WhatsApp adresimi vereyim, ordan yazın yardımcı olurum.