Forza 5 Steam'de indirime girer mi?

254182

Hectopat
Krallar Steam'de sizce Forza 5 indirime girer mi? Yoksa direk alınır mı? Bir türlü karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Passle oyna bir süreden sonra sıkıyor. Mütemadiyen oynanacak bir oyun değil.
Hastası oynar. Ben FH4'ü yaklaşık 2 yıldır bazen kısa aralar vererek oynuyorum. Benim gibi çok insan var.

Ama FH5 suanki haliyle alınmaz. Çok fazla bug var ve düzeltilmesi için zaman geçmesi lazım. Birkaç aya düzeldiğinde indirime girerse alınır.

Hastası oynar. Ben FH4'ü yaklaşık 2 yıldır bazen kısa aralar vererek oynuyorum. Benim gibi çok insan var.

Ama FH5 suanki haliyle alınmaz. Çok fazla bug var ve düzeltilmesi için zaman geçmesi lazım. Birkaç aya düzeldiğinde indirime girerse alınır.
Eleyici modunda çok bug var. Yeni kasa araçların az olması beni tatmin etmiyor pek.

Aşırı derece fazla satan bir oyun. O yüzden yakın zamanda indirime girmesini beklemeyin.
Efsane bir oyun. 500 lira verdim pişman değilim. Bu oyun gamepass ile oynanmaz. Çünkü her zaman oynamak isteyeceksin ve oyunu her ay kiralamak zorunda kalacaksın. En iyisi Steam'den almakç

Muhtemelen indirime girecektir fakat hala bir kac eksigi var , ornegin oyundaki haritada cevrimici 3-5 kisi gorunuyor sadece,eleyici de var olmayan biriyle yarisip elenebiliyorsun, haftalik Forza Playlist te yaptigin bazi gorevleri saymayabiliyor,Arcade(Forzathon) a gittiginde senden baska kimse olmuyor tek basiniza Forzathon puani kasiyorsun,bazen oyun donup kalabiliyor,grafikler bir anda yollara boya atmislar gibi rengarenk oluyor ya da asfalt dead stranding deki kiyiya benzemeye basliyor.
Oyunda Forza Horizon 4 teki ruh yok acikcasi ve yeni birsey de yok grafikleri disinda, hala en yenilikci oyun odulunu neyine verdiklerini dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı