Forza Horizon 3 vs The Crew 2

FH2 3 ve 4'ü oynadım. The Crew 2'yi de oynadım. Horizon 3 oynadığım an işte araba mekaniği budur dedim. Sürüş desteklerini kapattım ve 5 dakika sonra drift yapmaya başladım. Aracın mekaniklerinin hissi bence şu ana kadar yapılmış bütün yarış oyunlarından daha güzel. The Crew 2'ye gelirsek sürüşü NFS Underground 1 oynarken ki gibi. Ayrıca çok büyük eksisi olarak her aracın belli bir özellikte olanını almak zorundasın. Mesela normal bir araba alıp virajlarda kaydıra kaydıra gidemessin illa ki drift aracı almak zorunda bırakıyor bu da her tip aracın sürüşünün farklı olduğunu belirtir. Başka sorularınız var ise bildiğim kadarı ile hepsini cevaplayabilirim.

Aynen dediğin gibi bende The Crew 2'nin nfsnin eski oyunlarının hissiyatını vereceğini düşündüm. The Crew 2'yi steamden satın olmuş olsam bile UPlay kurulu olması gerekiyor mu?
FH4 görebileceğiniz en optimize oyun, FH3 yerine tercih edilebilir sistem özellikleri sorunsa. Tavsiyem XBOX beta ile oyunu oynamanız hem aylık 15 tl hemde tek oyun almamış oluyorsunuz.
Xbox betadan oyun oynamak için sistem gereksinimin önemi yokmu? Yeni zamanlarda duyduğum Geforce Now olayı gibi birşey mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…