Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyun açılana kadar canımı çıkardı, format attım ve sonunda oyun açıldı, bu sefer işlemcim %100 kullanılıyor ve bu yüzden bir süre sonra atıyor oyundan, ne yapmam lazım işlemci kullanımını düşürmek için?
10-15 dakika sonra oyundan atması genel bir sorun. Onun çözümü forumda forza horizan fix 2.0 exe paylaştılar.
Ekran ayalarını en yüksek değerlere aldığında oyun sacma bir şekilde açmaya biliyor. 5-10 saniye sonra kapanıyor. İlginç bir şekilde mikrofon ses seçeneklerini değiştirdiğin zaman açılıyor. Kısacası Windows 10 pro çok garip , Microsoft ait forza horizan 4 dahada garip. Enteresan şeyler karşılabiliyorsun. Şuanki durum hiç şekilde stambil değil. Yakında çıkacak belki güncelleme çözüm olabilir.
7 ayda orjinal Windows 10 indirdiğim usb yazdırdığım Windows 10 güncelleme yapmadığım zaman oyun kapanmıyor. Sebebi ise security adobe flash player dolayı yapıyor.
Microsoft sitesinden yeni Windows 10 indirdim usb yazdırdım. 10 eylül ayına ait security adobe flash player ile geliyor. Malesef forza horizan 4 oyundan atmaya sebep veriyor. 5-10 dakika içinde.
Yaşadığım ikinci problem ise kaydettiğim grafik ayarlarını kaydetmiyor. sabır diliyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
İndirin çalıştırın. Oyunu açın , num lock + tuşuna basın oyun oynayın oyundan çıkmak istediğinizde - basınız.