R3 2200G + GTX 1650, 8 GB RAM var. İşlemci kullanımı bazen %100 oluyor. V-Sync açık bu arada. Ne yapabilirim?
Rica ederim eğer olmaz ise 4K denenebilir. Ama bildiğim kadarıyla 4K 30 FPS verebiliyor ekran kartı.Teşekkürler.
Forza Horizon 4'ün 8 GB RAM'i rahatça aştığını biliyoruz. Troll olarak itham etmek bu kadar kolay olmamalı. 3400 mesajım var şu anda bu forumda. Sence troll müyüm?
Aslında sisteme göre böyle durumlar yaşanması normal. 2200G için tek kanal RAM ile 1650 beslemek kolay değil. Çift kanal RAM ile daha da rahatlar. Bazı durumlarda işlemci yetersiz kaldığında ayar yükseltmek de çözüm olmayabilir.Ayar yükseltmek işe yaramıyor.
@Yener K. hocam, sizin bilginiz vardı sanırım. Bakarsanız çok hoş olur.
Hocam, 8GB yazmıştım ancak 2x4 çift kanal bellek var.Aslında sisteme göre böyle durumlar yaşanması normal. 2200G için tek kanal RAM ile 1650 beslemek kolay değil. Çift kanal RAM ile daha da rahatlar. Bazı durumlarda işlemci yetersiz kaldığında ayar yükseltmek de çözüm olmayabilir.
Kaç MHz? Oyun içi RAM kullanımı yeterli oluyor mu?Hocam, 8GB yazmıştım ancak 2x4 çift kanal bellek var.
2666 MHz, kullanimlari yeterli duruyor. Sanal bellek ucmamis durumda.Kaç MHz? Oyun içi RAM kullanımı yeterli oluyor mu?
Arka planda çalışan uygulamaları mümkün olduğunca azaltın.2666 MHz, kullanimlari yeterli duruyor. Sanal bellek ucmamis durumda.
Discord'u mecbur açık bırakıyorum ancak sesim gitmiyor bile. %100 kullanımdan dolayı. Başka bir şey yok.Arka planda çalışan uygulamaları mümkün olduğunca azaltın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.