berkaykorkmaz3466 Yoctopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #11 Merthella dedi: C:\Users\(KULLANICI adınız) \AppData\Local\Packages\Microsoft.SunriseBaseGame_8wekyb3d8bbwe\LocalSb3d8bbwe\LocalSt Bu dosya konumundan %100 Save bulup atınız ama Online girmeye kalkışırsanız el sallar size Microsoft. Genişletmek için tıkla... Microsoft. SunriseBaseGame_8wekyb3D8bbwe bende böyle bir yer yok yardım eder misiniz?
Merthella dedi: C:\Users\(KULLANICI adınız) \AppData\Local\Packages\Microsoft.SunriseBaseGame_8wekyb3d8bbwe\LocalSb3d8bbwe\LocalSt Bu dosya konumundan %100 Save bulup atınız ama Online girmeye kalkışırsanız el sallar size Microsoft. Genişletmek için tıkla... Microsoft. SunriseBaseGame_8wekyb3D8bbwe bende böyle bir yer yok yardım eder misiniz?
E emircan61 Centipat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #12 Merthella dedi: C:\Users\(KULLANICI adınız) \AppData\Local\Packages\Microsoft.SunriseBaseGame_8wekyb3d8bbwe\LocalSb3d8bbwe\LocalSt Bu dosya konumundan %100 Save bulup atınız ama Online girmeye kalkışırsanız el sallar size Microsoft. Genişletmek için tıkla... Ben bu dosyayı bulamadım ne yapmam lazım? Nasıl bulurum?
Merthella dedi: C:\Users\(KULLANICI adınız) \AppData\Local\Packages\Microsoft.SunriseBaseGame_8wekyb3d8bbwe\LocalSb3d8bbwe\LocalSt Bu dosya konumundan %100 Save bulup atınız ama Online girmeye kalkışırsanız el sallar size Microsoft. Genişletmek için tıkla... Ben bu dosyayı bulamadım ne yapmam lazım? Nasıl bulurum?
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.431 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #13 Aşağıdaki rehber videolarını izleyerek Forza Horizon 4'e nasıl %100 save yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Steam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Microsoft Store / Xbox: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki rehber videolarını izleyerek Forza Horizon 4'e nasıl %100 save yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Steam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Microsoft Store / Xbox: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et