Çözüldü Forza Horizon 4 20 dakikada bir çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berat Yuca

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Palit RTX 3060 Dual | İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 | Anakart: Asus PRIME B450M-K II | RAM: Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 | Depolama: Kingston SNV2S/500G 500GB SSD M.2 NVMe 3500/2100 | Kasa: Aigo DarkFlash Leo ATX 650W 80+Bronze
Oyunda arkadaşlarıma katıldığımda, yarışlara girdiğimde veya 20 dakikada bir oyun çöküp duruyor. Forza fix 2.0 indirip denedim faydası olmadı format attım yine faydası olmadı driver ve Windows'uda güncelledim yine de hiçbir faydası olmuyor. Ne yapmam lazım?

Çözüm
NVIDIA driver'ın problemi var. 522.25 driver sürümünü kurarsan, problem ortadan kalkacaktır. İlk önce DDU ile kullandığın driver'ı kaldırmayı unutma.
NVIDIA driver'ın problemi var. 522.25 driver sürümünü kurarsan, problem ortadan kalkacaktır. İlk önce DDU ile kullandığın driver'ı kaldırmayı unutma.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…