Ben 40 TL civarına almıştım galiba. Oyunun grafikleri iyi, güzel ve hoş da bana mekanikleri çok hantal geliyor. Birazcık oynayıp kapatıyorum. NFS Hot Pursuit Remastered daha zevkli geldi bana.
Steam hesapları satış konusunda değerli değiller. Key olarak tutulursa, o zaman değerli olur bu oyun.Satışta olmadığı için değer katacak. Milyonlarca kişide olması bir şeyi değiştirmiyor.
Şu an normal hali hesabımda var fakat DLC'lere bir 6 dolar daha vermeye gerek var mı sizce.
O kadar parayı vereceksen 6 dolar daha ekle Forza Horizon 5 al onu oyna derim her ay güncelleme geliyor, yeni arabalar geliyor vs. en azından güncellenen bir oyun.
Hocam bence iyi yaptınız Servet Adası ve Lego DLC'si güzel, ayrıca Vip olmanın avantajları da güzel. Ben de bu indirimden ultimate edition aldım, ara ara kafa dağıtmak için giriyorum 12 saat olmuş şimdiden.Ultimate Edition aldım ama gerek var mıydı ? Keşke almadan önce sorsaydım, boş yere aldıysam kötü oldu.
Klavyeden mi oynuyorsunuz hocam ?Hocam bence iyi yaptınız Servet Adası ve Lego DLC'si güzel, ayrıca Vip olmanın avantajları da güzel. Ben de bu indirimden ultimate edition aldım, ara ara kafa dağıtmak için giriyorum 12 saat olmuş şimdiden.
Hocam gamepad'den oynuyorum, klavyeden oynamayı denemedim ama gamepad'den oynayınca motorun çalışmasına göre gamepad'in titremesi olsun oynanış kolaylığı olsun tavsiye ediyorum gamepad'i. Tabii direksiyon seti daha iyidir ama malum fiyatları yüksek olunca.Klavyeden mi oynuyorsunuz hocam ?
Hangi gamepad hocam ?Hocam gamepad'den oynuyorum, klavyeden oynamayı denemedim ama gamepad'den oynayınca motorun çalışmasına göre gamepad'in titremesi olsun oynanış kolaylığı olsun tavsiye ediyorum gamepad'i. Tabii direksiyon seti daha iyidir ama malum fiyatları yüksek olunca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.