Forza Horizon 4/5 masaüstülük ekran görüntüleri

Bugün eventten kazandığım araç. 🙂

Cobra.png
 
Hocam fotoğrafları ekstra editliyor musunuz? Eğer öyleyse program nedir acaba?
Hayır, fotoğraflarımı ekstra editlemiyorum. Oyundan ne çıkıyorsa o. Sadece Paint 3D adlı programı kullanarak sağ alta imzamı ekliyorum, o kadar. Bu arada oyunu bilgisayardan değil konsoldan oynamaktayım.

Hocam öncelikle elinize sağlık. Program vs. kullandınız mı yoksa direk oyun içinden çekilen görüntüler mi ve filigrani nasıl kaldırıyoruz ben bir türlü bulamadım.
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Hayır, program kullanmadım. Direkt oyun içinden çekilen görüntülerdir, oyundaki neyse o. Sadece Paint 3D adlı programı kullanarak sağ alta imzamı ekledim, o kadar. Filigranı kaldırmak için ekstra bir işlem uygulamıyorum. Aslında oyun içinde fotoğrafı çekerken alttaki "Arayüzü gizle" butonuna basıyorum ve ardından kontrolcümde paylaş butonuna basıp fotoğrafı öyle çekiyorum. Sonrasında bilgisayarımda Xbox Konsolu Yardımcısı uygulamasını kullanarak fotoğraflarımı kalite kaybı yaşamadan indirebiliyorum.
 
Hocam araçlar ateş ediyor 🔥 Özlemiştik fotoğraflarınızı çok başarılı Audi'ye bittim. Ellerinize sağlık. Xbox adınız nedir?
:) Teşekkürler. Gamertag'im CR34PYL0RD hocam.
 
Audi RS7 2021
 

Dosya Ekleri

  • 2 (1).jpg
    2 (1).jpg
    852 KB · Görüntüleme: 38
  • 2 (2).jpg
    2 (2).jpg
    317 KB · Görüntüleme: 27
  • 2 (3).jpg
    2 (3).jpg
    179 KB · Görüntüleme: 27
  • 2 (4).jpg
    2 (4).jpg
    250,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    418 KB · Görüntüleme: 21

Geri
Yukarı