Forza Horizon 4 açılış sonrası atıyor

Rapor paylaşın hocam.

Bende de vardı aynı sorun, şu program ile çözdüm. Oyunda araba ekranı gelince programı açın oynamaya devam edin. Oyunu kapatacağınız CTRL C ile kapatın, öyle çıkın oyundan. Eğer çıkmazsa oturum kapatmak gerekiyor.

HesabınızdaTürkçe karakter var mı? PC açılırken hoş geldiniz yazısının altındaki PC isminden bahsediyorum. Eğer varsa o sorun çıkarıyordur. Mesela benimkisi Tuğrahan dı. Ğ yüzünden yapmıştı. PC nizde yeni bir hesap açın ve direk a yapın ben öyle çözmüştüm bu tarz bir sorunu ama aynı sorundan mı bahsediyoruz bilmiyorum çok bir detay vermemişsiniz.

Arkadaşlar her şeyi halledeli çok oldu çözümü şöyle yaptım, aile ayarlarından yeni bir kullanıcı açtım Microsoft hesabına bağladım sonra oyuna girdiğimde düzeldi bayağı eğlendim sizlerede öneriyorum YouTube'da hata çözümleride varmış herkese yorumları için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı