Forza Horizon 4 açılmıyor

Hydrhyme

Femtopat
Daha fazla  
Steam üzerinden indirime girdiği için aldım. Aynı gün yükledim, akşamında oynamaya başlayacaktım ki oyunun minik açılış penceresi geliyor, orada kalıyor, oyunun introsu vs. ekrana gelmiyor. Oyunu oynuyor gözüküyorum ama oyun açılmıyor, sonra oyundan atıyor ve arkada açık olan tüm uygulamalar çöküyor (Steam, Discord, Opera). Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Steam sürümünde bu sorunu ve benzerlerini uzun zamandır yaşayan çok kişi var, Steam yorumlarda yazıp isyan etmişler artık. Microsoft sürümünde bu sorunlar yokmuş, yani sorun sizin PC'nizden kaynaklı değil de Steam kaynaklı olabilir.

Oyunun Steam sürümünde bu sorunu ve benzerlerini uzun zamandır yaşayan çok kişi var, Steam yorumlarda yazıp isyan etmişler artık. Microsoft sürümünde bu sorunlar yokmuş, yani sorun sizin PC'nizden kaynaklı değil de Steam kaynaklı olabilir.

Bir arkadaşımla beraber oynarız diye aldık onda hiçbir sıkıntı yok sadece bende böyle bir sıkıntı var Steam aile ile başka bir arkadaşım da benden yükledi onda da bir sıkıntı yok. Böyle olunca cihazda bir sıkıntı var gibi geldi ama cihazın kaldırmama ihtimali yok.

İsterseniz hata raporu oluşturup burada paylaşın, yardımcı olacaklardır.

Ama dediğim gibi bayağı sorun yaşayan var Steam'de. Umarım çözülür.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    23,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 28
Ben de aynı sorunu yaşadım. Bu video sayesinde çözdüm sorunu. Basit bir çözüm, umarım sizde de işe yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı