Forza Horizon 4 alınır mı?

Forza 4 ve 5'i oynadım güzel oyunlar ama bir süreden sonra direksiyon seti ihtiyacı oluyor ve bu setler çok pahalı.
Direksiyon kafeye gitmiştim bir kaç kez. Nedense ETS ve Assetto keyifli gelse de Forza oynarken biraz zorlandım alışmak gerekiyor herhalde. 5. oyunu daha önce oynamıştım ve keyifli gelmişti o yüzden pekte problem değil hocam.

5 ten çok da farklı değil. Desteği bittiğinden yeni etkinlik ve araba vesaire gelmiyor. Online yine oynanıyor ama sunucularda çok kısıt var, uzun sürüyor başlaması çile bitmesi çile. Ama single takılınır hala çok rahat, bir sorunu yok.
Hocam 5. oyunda ben çok yarış yapmadım hani tek dük. Ama oyun herhalde para verdi bana bilmiyorum. Bir çok arabaya sahip olabildim. Yani bu oyunda da öyle mi. Yoksa aylar boyu kasmam mı gerekiyor. Yada Game Pass'te ki üst sürümdü bilmiyorum.

FH5'ten farkı pek yok, oyun yine sana aynı oyun gibi hissettirecek. 5'te sadece arabalar kalabalıklaşmış, ufak tefek grafik değişimleri var, FH5'teki gibi çok kasaba & merkezli bir şey bekleme ama.
Yok hocam. Zaten 4 dolar fiyatı. Forza 5 indirimli hali 16 dolar. Açık dünyada araba sürüp arkada müzik dinlemekten keyif alan biriyim. Yeterli gelir bana 4

Direksiyon kafeye gitmiştim bir kaç kez. Nedense ETS ve Assetto keyifli gelse de Forza oynarken biraz zorlandım alışmak gerekiyor herhalde. 5. oyunu daha önce oynamıştım ve keyifli gelmişti o yüzden pekte problem değil hocam.

Hocam 5. oyunda ben çok yarış yapmadım hani tek dük. Ama oyun herhalde para verdi bana bilmiyorum. Bir çok arabaya sahip olabildim. Yani bu oyunda da öyle mi. Yoksa aylar boyu kasmam mı gerekiyor. Yada Game Pass'te ki üst sürümdü bilmiyorum.
Gamepassteki Standart sürüm ama Forza iyi bir başlangıç yapman için saçma sapan para ve araba veriyor. Bu da sevmediğim bir özellik ama ben 4 te premium ile başlamıştım o yüzden standart versiyonda nasıl bilmiyorum. 4'te de oldukça bonkör olması lazım. Her yarışa bir tane araba alırsın 1 haftada bile.

Gamepassteki Standart sürüm ama Forza iyi bir başlangıç yapman için saçma sapan para ve araba veriyor. Bu da sevmediğim bir özellik ama ben 4 te premium ile başlamıştım o yüzden standart versiyonda nasıl bilmiyorum. 4'te de oldukça bonkör olması lazım. Her yarışa bir tane araba alırsın 1 haftada bile.
Yani ben bu tarz yarış oyunlarında NFS gibi hikaye ve polis tarzı aksiyon olmayınca yarışmak pek keyifli gelmiyor eğer arkadaşım yoksa. Açık dünyada takılmak daha çok keyif veriyor. Ondan sordum. Ama sıkıntı yok yine yarışırım. Daha keyif bile verebilir belki arabayı almak için çabalamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı