Forza Horizon 4 alınır mı?

Sana şöyle diyeyim oyunu alma ve sadece paranı biriktir sistemini yükselt. Muhazzam paralar harcamana gerek yok 4060'ın olsa 3060'ın olsa yeterli. İstidiğin oyunu takır takır oynarsın önce sisteme önem ver.
Maalesef ki oyun bağımlısı değilim. Yani sizin o dediğinizi yapamam. Günde 1,2 saat ayırıyorum oyunlara.

Hocam Xbox One'dan oynuyorum şu an. Grafikleri, haritası ve oynanışı olsun mükemmel bir oyun bence.
Xbox One S mi? Xbox One alınır mı sence 2025 'de?

Birde, çok fazla yarış oyunu oynayan biri değilim. En son oynadığım yarış oyunu Need For Speed: Rivals. PS3'den oynamıştım 1 yıl önce. Sizce sarar mı bana göre?

Maalesef ki oyun bağımlısı değilim. Yani sizin o dediğinizi yapamam. Günde 1,2 saat ayırıyorum oyunlara.

Xbox One S mi? Xbox One alınır mı sence 2025 'de?
O zaman arada bir girip stres atmak için ve eğlenmek için birebir olduğunu söyleyebilirim. Ben de oyun bağımlısı değilim ve haftada birkaç saat kafa dağıtmak için giriyorum ve çok iyi geliyor. Alınır

Birde, çok fazla yarış oyunu oynayan biri değilim. En son oynadığım yarış oyunu Need For Speed: Rivals. PS3'den oynamıştım 1 yıl önce. Sizce sarar mı bana göre?
Eğer araba seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı