Gamepad ile oynayacağım.Evet yukarda denildiği gibi direksiyon setiniz varsa çok zevk alırsınız. Ama klavyeden oynamayı düşünüyorsanız atılan 3 ay 6 tl Game Pass daha mantıklı.
Gamepad ile oynayacağım.Evet yukarda denildiği gibi direksiyon setiniz varsa çok zevk alırsınız. Ama klavyeden oynamayı düşünüyorsanız atılan 3 ay 6 tl Game Pass daha mantıklı.
Alınır ama çok drop yersin ekran kartın 2gb ve ram in 8gb tat vermez ramini 16gb ve ya 12gb yapman lazım az drop yemen için tat alman için. bende gtx 1050 2gb ve 8gb ram vardı ço kdrop yiyordum sinirden çıldırıyordum 16gb dual channel ve gtx 1070 8gb geçince adeta hiç yemiyorum ve extreme ayarlarda 75 fps nin altına düşmüyorDurmaplay sitesinde 175TL'ye alınır mı sizce? İmzamdaki sistemle oynayacağım.
8gb da onlineda çok drop yiyorsun singleda az buz yiyorsun ama amaç online3 aydır her günüm neredeyse tüm günüm oyunda geçiyor çok çok güzel bir oyun olmuş. Almanızı tavsiye ederim.
8GB ram'e sahiptim bende ufak tefek droplar yaşıyordum, 12GB yaptım ramlerimi şuan bir problem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.