elalem_ne_der Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Bu sitedeki tum konu basliklarini okudum sayilir, 2 gundur hatayi cozmeye calisiyorum ama hep aynisi oluyor. Denedigim yontemler Microsoft Store oturumunu kapatip acmak Windowst tusu + G ile cikan soldaki ekrandan Steam ile olan baglantiyi kesip tekrar hesabi iliskilendirmek VPN ile girmeyi denemek Windows mağaza on bellegini sifirlamak Xbox'u kaldirip kurmak
Bu sitedeki tum konu basliklarini okudum sayilir, 2 gundur hatayi cozmeye calisiyorum ama hep aynisi oluyor. Denedigim yontemler Microsoft Store oturumunu kapatip acmak Windowst tusu + G ile cikan soldaki ekrandan Steam ile olan baglantiyi kesip tekrar hesabi iliskilendirmek VPN ile girmeyi denemek Windows mağaza on bellegini sifirlamak Xbox'u kaldirip kurmak
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Ekim 2021 #2 Xbox'ta oturum açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS elalem_ne_der Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 332579 dedi: Xbox'ta oturum açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim Artı 0 Eksi