Çözüldü Forza Horizon 4 Car Pass

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Adnnatcn

Hectopat
Steam üstünden Forza Horizon 4 Ultimate Edition satın aldım. Paket içeriğinde Best of Bond Car Pack, Car Pass, Formula Drift Pack, Fortune Island, Lego Speed, VIP ve Welcome Pack DLC'leri mevcut. Hepsini indirdim aktif gözüküyor fakat oyunu yaklaşık 1.5 2 saat oynamama rağmen VIP'ten başka herhangi bir şeyi vermedi henüz. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indiriyorum da ben sonbahar sezonuna nasıl ulaşılıyor acaba ? Hem arkadaş da bilmiyordur belki.
Oyunu yüklediğinizde size bir tutorial yaptıracak. Bu tutorial'de 4 mevsim de olacak. Ardından festival alanına gideceksiniz orada 1 veya birkaç yarış yapacaksınız. Oradan size birkaç araba seçeneği sunacak onu seçtikten sonra serbest gezinmeye çıkacaksınız. Sizi serbest gezinmeye salmasının amacı sonbahar sezonuna katılmaya hak kazanmanız. Oyun için haritadaki yan görevler ile nüfuzunuzu arttırıp sonbahar sezonuna hak kazanacaksınız. Zaten nüfuzunuz yeterli olduğunda oyun size belirtir. İyi oyunlar.
Oyunda haftalık sezonlar değişiyor, menüden bakabilirsiniz hangi sezonda olduğunuzu.
Tüm sezonları açmazsa dediğiniz haftalık değişim onu etkilemez.

Oyunu yüklediğinizde size bir tutorial yaptıracak. Bu tutorial'de 4 mevsim de olacak. Ardından festival alanına gideceksiniz orada 1 veya birkaç yarış yapacaksınız. Oradan size birkaç araba seçeneği sunacak onu seçtikten sonra serbest gezinmeye çıkacaksınız. Sizi serbest gezinmeye salmasının amacı sonbahar sezonuna katılmaya hak kazanmanız. Oyun için haritadaki yan görevler ile nüfuzunuzu arttırıp sonbahar sezonuna hak kazanacaksınız. Zaten nüfuzunuz yeterli olduğunda oyun size belirtir. İyi oyunlar.
Çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı