Heisenmert
Hectopat
Daha fazla
Şöyle;
ZyXEL VMG8825-T50 modem aldım. Bağlantılarını yaptım ama arayüze erişemiyorum. Modemin arkasındaki kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor.
Hocam girişi sağladım admin/admin yazarak ama şimdi sorunum şu türknetin bana kurulum için yolladığı kullanıcı adı ve şifre sağlamıyor. Modeme internet gelmiyor.Modemi nereden aldın?
Hocam girişi sağladım admin/admin yazarak ama şimdi sorunum şu TurkNet'in bana kurulum için yolladığı kullanıcı adı ve şifre sağlamıyor. Modeme internet gelmiyor.
Hocam o konuda biraz bilgisizim benden pppoe veya ipoe seçtirdi pppoe seçip türknetin verdiği kullanıcı adı ve şifresi uymuyor ss atayım ve vlan id’ye nereden ulaşabilirim bilmiyorum.Kurulum kısmını paylaşırsan yardımcı olabilirim. VLAN ID 35 olarak ayarlı mı?
Hocam o konuda biraz bilgisizim benden PPPoE veya ipoe seçtirdi PPPoE seçip TurkNet'in verdiği kullanıcı adı ve şifresi uymuyor seviyorum seni atayım ve VLAN ID'ye nereden ulaşabilirim bilmiyorum.
Evet defalarca denedim. Hemen atıyorum.Kurulum kısmını atarsan yardımcı olabilirim. TurkNet'in verdiği kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdin mi?
Evet defalarca denedim. Hemen atıyorum.
VDSL. Onu nasıl yapabilirim arayüzün ana menüsünde hangi ayarları bulmalıyım?VDSL mi yoksa fiber mi kullanıyorsunuz? Hızlı kurulum yapmak yerine direkt gelişmiş kısımdan kurulum yapmayı deneyin.
VDSL. Onu nasıl yapabilirim arayüzün ana menüsünde hangi ayarları bulmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.