Çözüldü ZyXEL arayüzüne girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heisenmert

Hectopat
Daha fazla  
ZyXEL VMG8825-T50 modem aldım. Bağlantılarını yaptım ama arayüze erişemiyorum. Modemin arkasındaki kullanıcı adı ve şifre yanlış diyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2991.jpeg
    IMG_2991.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 10
Hocam girişi sağladım admin/admin yazarak ama şimdi sorunum şu TurkNet'in bana kurulum için yolladığı kullanıcı adı ve şifre sağlamıyor. Modeme internet gelmiyor.

Kurulum kısmını paylaşırsan yardımcı olabilirim. VLAN ID 35 olarak ayarlı mı?

Kurulum kısmını paylaşırsan yardımcı olabilirim. VLAN ID 35 olarak ayarlı mı?
Hocam o konuda biraz bilgisizim benden pppoe veya ipoe seçtirdi pppoe seçip türknetin verdiği kullanıcı adı ve şifresi uymuyor ss atayım ve vlan id’ye nereden ulaşabilirim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam o konuda biraz bilgisizim benden PPPoE veya ipoe seçtirdi PPPoE seçip TurkNet'in verdiği kullanıcı adı ve şifresi uymuyor seviyorum seni atayım ve VLAN ID'ye nereden ulaşabilirim bilmiyorum.

Kurulum kısmını atarsan yardımcı olabilirim. TurkNet'in verdiği kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdin mi?

VDSL. Onu nasıl yapabilirim arayüzün ana menüsünde hangi ayarları bulmalıyım?

Modem arayüzünden sağ üstteki üç çizgiye tıklayıp ağ ayarları kısmından genişbant seçeneğine tıklayın. Daha sonra VDSL ayarlarını düzenle kısmına tıklayıp görsel paylaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı