Forza Horizon 4 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

ViperEyes77

Megapat
Daha fazla  
Steam üzerinden Forza Horizon 4'ü açıyorum 15-20 dk oynuyorum bir anda oyun donuyor veya oyundan çat diye atıyor ya da ben Görev Yöneticisi'nden oyunu kapatıyorum. Ekran kartı driverim güncel Windows 10 son sürümü kullanıyorum. Yeni oturum açıp öyle de denedim ama yine sonuç aynı.

Steam üzerinden Forza Horizon 4'ü açıyorum 15-20 dk oynuyorum bir anda oyun donuyor veya oyundan çat diye atıyor ya da ben Görev Yöneticisi'nden oyunu kapatıyorum. Ekran kartı driverim güncel Windows 10 son sürümü kullanıyorum. Yeni oturum açıp öyle de denedim ama yine sonuç aynı.

Format atmak lazım.

Eger NVIDIA ekran karti kullaniyorsaniz sorun muhtemelen sürücünün güncel olmasindan kaynakli. Güncel sürücülerle sorun cikariyor cünkü. Mevcut sürümü kaldirip 522.25 sürümünü yükleyin.

Ekran kartın sürücüsünü hiç downgrade yapmadım nasıl yapılacağını bilmiyorum :/

@ViperEyes77

Cok da bir numarasi yok. NVIDIA sitesi üzerinden 522.25 sürümünü indirin. Denetim Masasi üzerinden mevcut grafik sürücüsünü kaldirin, sistemi yeniden baslatin ve indirdiginiz sürücüyü kurun. HD Audio sürücüsünü ve PhysX sürücüsünü kaldirmaniz gerekmiyor. Onlar kalabilir.

@ViperEyes77

Cok da bir numarasi yok. NVIDIA sitesi üzerinden 522.25 sürümünü indirin. Denetim Masası üzerinden mevcut grafik sürücüsünü kaldirin, sistemi yeniden baslatin ve indirdiginiz sürücüyü kurun. HD Audio sürücüsünü ve PhysX sürücüsünü kaldirmaniz gerekmiyor. Onlar kalabilir.

Anladım, mevcut sürücüyü kaldırınca ekrana görüntü gelmeme sorunu olmaz değil mi bir tek ondan çekiniyorum. Bir de ben hep özel kurulum deyip temiz kurulum yapıyorum bu sefer hızlı kurulummu yapayım yoksa yine özelmi yapayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı