Forza Horizon 4 enter ekranından sonra atıyor

Merhaba arkadaşlar. 2 haftadır oyun tıpatıp aynı yerde atıyor. İnternette yazan Forza Ffix, isim değiştirme, oyun dosyalarını doğrulamayı geçin dün bilgisayara temiz kurulum yaptım. Ama hiçbir şekilde sonuç değişmiyor. İade etmem için oyunun son 5 dakikası kaldı. 115 dk oynamış görünüyorum. Yaşadığım sorunu yaşayanı da görmedim. Pek ümidim yok ama çözümünü bilen var mı?

resim_2021-04-26_185057.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 2 haftadır oyun tıpatıp aynı yerde atıyor. İnternette yazan Forza ffix, isim değiştirme, oyun dosyalarını doğrulamayı geçin dün bilgisayara temiz kurulum yaptım. Ama hiçbir şekilde sonuç değişmiyor. İade etmem için oyunun son 5 dakikası kaldı. 115 dk oynamış görünüyorum. Yaşadığım sorunu yaşayanı da görmedim. Pek ümidim yok ama çözümünü bilen var mı?

Eki Görüntüle 993671

Sorunu çözebildin mi?

Merhaba arkadaşlar. 2 haftadır oyun tıpatıp aynı yerde atıyor. İnternette yazan Forza ffix, isim değiştirme, oyun dosyalarını doğrulamayı geçin dün bilgisayara temiz kurulum yaptım. Ama hiçbir şekilde sonuç değişmiyor. İade etmem için oyunun son 5 dakikası kaldı. 115 dk oynamış görünüyorum. Yaşadığım sorunu yaşayanı da görmedim. Pek ümidim yok ama çözümünü bilen var mı?

Eki Görüntüle 993671

Çözdün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı