Çözüm Forza Horizon 4 Enter Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Agorur

Centipat
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Bildigimiz üzere Forza Horizon 4 oyunumuzda Enter ekranında atmalar oluyordu. Bunu kendi yöntemim ile anlatmaya çalışacagım.
Kendi şahsi Laptop'um HP Pavilion modeli sorunu nasıl bir şekilde çözdügümü belirtmek istiyorum.

1-
Windows sürümünüz kesinlikle 1903 versiyonu olmalıdır.
2- Yeni format attıysanız sürücüleri

Ekran Görüntüsü (2).png

Buradan kendi eliniz ile kuralım. Ekran kartınızı güncel sitesinde indirelim.

3- HP Pavilion kullanan kişiler için
Omen Command Center SDK Paketi özellikle kuralım. (Farklı laptoplarda buna benzer bir Driver var ise araştırıp kurmanızı tavsiye ediyorum.)

4- Arkadaşlar sorunun Driver'ler kaynaklı oldugunu tespit ettik. Format attıktan sonra sadece net Framework serisini kurduk ve dirext sürümlerini orijinal sitelerinden kurduk. Daha sonra 3. sıradaki Driver'i kurup test ettik ve olumlu sonuç aldık. (Daha önce de laptopta format atmıştık ama 3.sıradaki Driver'i kurmamıştık. Sorunun Driver eksikliginde oldugunu fark ettik)

5- Orjinal olmayan oyunlardan erişiyor iseniz oyunu indirdiginiz yerden mutlaka önemli notlar adı altında yapmanız gereken durumlar söz konusudur. Bunların hepsini yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Oyununuz orijinal degil ise v1.409.350.2 bu sürümü indirin. Diger sürümlere göre çok daha stabil versiyondur.

Bunların haricinde çözemedigimiz bir sorun olursa yorum olarak belirtiniz. Elimden geldigince sizlere yardımcı olmaya çalışacagım.
Bir hatamız olduysa affola...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı