Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Merhaba elimde Rampage bir gamepad var kendisiyle Forza oynamak istiyorum nasıl yapabilirim? Oyun içi ayarları. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (24442).png 1,1 MB · Görüntüleme: 345
Merhaba elimde Rampage bir gamepad var kendisiyle Forza oynamak istiyorum nasıl yapabilirim? Oyun içi ayarları.
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 923 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 2 Ocak 2022 #2 Ben FH5 oynuyorum gamepad ile kendi verdiği default tuşlar gayet makul bence yeni bir ayar yapmana pek gerek yok. Artı 0 Eksi
Ben FH5 oynuyorum gamepad ile kendi verdiği default tuşlar gayet makul bence yeni bir ayar yapmana pek gerek yok.
KS KS Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 StrainGauGe dedi: Ben FH5 oynuyorum gamepad ile kendi verdiği default tuşlar gayet makul bence yeni bir ayar yapmana pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam tm da kendi verdiği tuşlarla da oynanmıyor. Artı 0 Eksi
StrainGauGe dedi: Ben FH5 oynuyorum gamepad ile kendi verdiği default tuşlar gayet makul bence yeni bir ayar yapmana pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam tm da kendi verdiği tuşlarla da oynanmıyor.
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 923 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 2 Ocak 2022 #4 Ashley888 dedi: Hocam tm da kendi verdiği tuşlarla da oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor derken nasıl bir sorun oluşuyor ? Artı 0 Eksi
Ashley888 dedi: Hocam tm da kendi verdiği tuşlarla da oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor derken nasıl bir sorun oluşuyor ?
KS KS Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #5 Şöyle ayarları yaptıkdan sonra gene klavye ile oynuyorum. Gamepad işlemiyor yani Artı 0 Eksi
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 923 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 2 Ocak 2022 #6 Ashley888 dedi: Şöyle ayarları yaptıkdan sonra gene klavye ile oynuyorum. Gamepad işlemiyor yani Genişletmek için tıkla... Tuş ayarlarıyla alakalı değil o elinizdeki gamepad'in modelini alabilir miyim ? Artı 0 Eksi
Ashley888 dedi: Şöyle ayarları yaptıkdan sonra gene klavye ile oynuyorum. Gamepad işlemiyor yani Genişletmek için tıkla... Tuş ayarlarıyla alakalı değil o elinizdeki gamepad'in modelini alabilir miyim ?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 2 Ocak 2022 #7 Algılamıyorsa yapabileceğin bir şey yok. XInput olmayan kolları tanımıyor oyun. Artı 0 Eksi
KS KS Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #8 StrainGauGe dedi: Tuş ayarlarıyla alakalı değil o elinizdeki gamepad'in modelini alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
StrainGauGe dedi: Tuş ayarlarıyla alakalı değil o elinizdeki gamepad'in modelini alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Ocak 2022 #9 Zaten sağ altta oyun kumandası eşlemesi gerekiyor diyor. Gamepad'ini görmüyor Forza. Xbox Gamepad olarak tanıtmalısın Gamepad'ini. Artı 0 Eksi
Zaten sağ altta oyun kumandası eşlemesi gerekiyor diyor. Gamepad'ini görmüyor Forza. Xbox Gamepad olarak tanıtmalısın Gamepad'ini.
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 923 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 2 Ocak 2022 #10 KuoNN dedi: Algılamıyorsa yapabileceğin bir şey yok. XInput olmayan kolları tanımıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar ile algılatabiliyorsun onun için modelini istedim. Artı 1 Eksi
KuoNN dedi: Algılamıyorsa yapabileceğin bir şey yok. XInput olmayan kolları tanımıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar ile algılatabiliyorsun onun için modelini istedim.